11x heerlijke vegetarische hotspots

11x heerlijke vegetarische hotspots in Vlaanderen

Antwerpen

11x heerlijke vegetarische hotspots

Puro 26

Leopold de Waelplaats 26A, 2000 Antwerpen, Facebook


Benvenuto in dit vier-onder-één-dak Italiaans concept: resto (in or takeaway), traiteur én shop. Hotspot voor koffie (best in town), apero, snelle of uitgebreide hap en Italian goodies. Ook vegan.


www.puro26.be


11x heerlijke vegetarische hotspots

Cesar 

Kasteelpleinstraat 26, 2000 Antwerpen, Facebook


Lekker veggie, vegan friendly en meer! Naast een kop koffie, een apero (bij mooi weer in de binnentuin), brunch of lunch, dé plek voor een flinke dosis wooninspiratie. Zowat alles wat je ziet, is te koop.


Tip: ook voor interieuradvies ben je hier aan het goede adres, want eigenares Gaétane is interieurarchitect van opleiding! 


www.iamcesar.be


11x heerlijke vegetarische hotspots

De Broers van Julienne

Kasteelpleinstraat 45-47, 2000 Antwerpen, Facebook


Sinds 1993 vind je hier het beste uit de veggie/vegan keuken met een paar visgerechtjes. Quiches, salades, zoete taarten en veel meer. Eerlijke/bioproducten vind je in de winkel van zus Juliette, waar je ook kan aanschuiven voor een heerlijke veggie of vegan lunch.


www.debroersvanjulienne.be


11x heerlijke vegetarische hotspots

B-NUT

Leeuwenstraat 6, 2018 Antwerpen, Facebook


Naast hun unieke Wurgers en Taffles serveren moeder en dochters hier ook andere originele, biologische en gezonde gerechtjes. Wurgers zijn hartige butternut-spelt wafels met daartussen lekkere burgers. Taffles zijn toast-wafels – de wafel als toast – met heerlijke toppings. Vegan friendly en glutenfree alternatives.


www.b-nut.com


Gent

11x heerlijke vegetarische hotspots

Potatolicious

Verlorenkost 5, 9000 Gent, Facebook


We luuuve potatoes, zeker de jacket potatoes van Potalicious: unieke gepofte aardappelen met wow-lekkere vullingen, geflankeerd door healthy salads, sweet pie of koffie/thee tussen lunch en dinner.   


www.potatolicious.be


11x heerlijke vegetarische hotspots

WAY

Dok Noord 4E/001, 9000 Gent, Facebook


Ontdek hier een creatieve keuken: van ontbijt tot lunch. Proef de home made kombucha, vegan gebak (Chez Mariette) én true, honest coffee van barista Charlene. 


tip: bij WAY kan je een koffieabonnement nemen aangepast naar je eigen wensen, YAY!www.way.gent


11x heerlijke vegetarische hotspots

BOON

Geldmunt 6, 9000 Gent, Facebook


Prachtig! Unieke art-decosetting, waar je de liefde voor lekker en puur eten voelt op je bord. Salades met veggie spreads, quiches, dagsoep of koffie met taart, en verkwikkend ontbijt op zaterdag/zondag.


tip: Proef zeker de Davai dumplings, njammie! 


www.boon.gentRoeselare

11x heerlijke vegetarische hotspots

Cuisine Tossins

Noordstraat 8, 8800 Roeselare, Facebook


Zin in iets lekkers? Kies uit het uitgebreide aanbod van Cuisine Tossins. Kwaliteit en versheid staan garant voor een exquise maaltijd: dagelijkse kost, grootmoeders keuken, fusion, wereldkeuken of gezonde én originele gerechten. Je vindt hier ook home made broodbeleg en talloze delicatessen.


www.cuisinetossins.be

Leuven

11x heerlijke vegetarische hotspots

Lettuce 

Tiensestraat 6, 3000 Leuven, Facebook


Een trendy en gezonde brasserie! Heerlijk(e)-verrassende salades, huisbereide quiches, boterhammen met een side-salad, (vegetarische) pasta's, chili-con-carne én sin carne, huisgemaakte pitta en spicy wraps. Af en toe mag het eens iets meer zijn! Absolute aanrader!


www.lettuce-leuven.be

Mechelen

11x heerlijke vegetarische hotspots

Pintxos

Nauwstraat 10, 2800 Mechelen, Facebook


Not your average tapas-restaurant. Wereldkeuken met een knipoog naar de Spaanse pintxos bars: what you see is what you get – alles staat op de toog geëtaleerd. Dit in een industrieel kader met een tropisch warme toets. Seizoensgebonden, een excellente wijnkaart – en twee gastheren die het broederschap en liefde voor gastronomie delen.


www.pintxos.bar

De Panne

11x heerlijke vegetarische hotspots

Alfons

Nieuwpoortlaan 10, 8660 De Panne, Facebook


Pareltje aan de Kust! Vers/lekker en verkwikkende dagelijks onbijt, gezonde en lichte lunch met vegan/veggie opties of zomerse hapjes tijdens Jardin Tropique (vrij-avond in juli/augustus), baristakoffie of een lekkere thee, alles in een relaxte sfeer. Schuif op zaterdag aan voor de brunch met rijkelijk gevuld buffet!www.alfonskoffie.com