STORM - Oostende

STORM - Oostende

Een portie 'vitamin sea' op je bord.

Wat hij vindt in en rond de Noordzee, belandt op je bord. En zij serveert je dat bord met de gepaste verve en warmte. Ontmoet Michiel Rabaey en Nathalie Hiele, partners in werk en liefde, in hun spiksplinternieuw restaurant STORM, gelegen in de opkomende buurt aan de Hendrik Baelskaai, in de slagschaduw van de Lange Nelle en omringd door zandkorrels uit de nabijgelegen duinen en strand.

STORM focust op de zogeheten bijvangst; rode poon, zeekat en steenbolk in plaats van een klassiek kabeljauwshaasje. In de open keuken treffen we Michiel, gezandstraald door jaren aan ervaring bij onder meer Villa Maritza en de Ostend Queen. In het met donkere tinten aangeklede interieur, een mooi contrast met de overvloed aan natuurlijke lichtinval, vinden we Nathalie's frisse verschijning. STORM telt slechts 18 zitplaatsen, dus een reservatie maken is aangeraden. En ook hier een vernieuwend element: wie reserveert betaalt een voorschot van €50. Dit bedrag wordt uiteraard afgetrokken van de eindrekening. Met dit initiatief bieden Michiel en Nathalie het hoofd aan last-minute annulaties.

Ga bij STORM vooral 'seatoxen' en genieten. Genieten van de kookkunsten, de vriendelijke service, het uitzicht, het natuurlijke concert van zeebries en -meeuw, de parking voor de deur.


Meer info?

STORM, Hendrik Baelskaai 21, 8400 Oostende, 059 28 02 61, www.stormoostende.be of Facebook.