Reinhilde Van Hauwaert

(35) personal shopper en stylist 

Reinhilde Van Hauwaert

MET EEN JARENLANGE PASSIE VOOR ALLES WAT MOOI EN ESTHETISCH IS, BUNDELDE REINHILDE HAAR ERVARINGEN EN KENNIS TOT WAT ZE VANDAAG IS: STYLISTE EN PERSONAL SHOPPER. MET DE NADRUK OP JE GOED VOELEN AAN DE BINNENKANT, OM TE STRALEN AAN DE BUITENKANT. AAN DIE BUITENKANT HELPT ZE UITERAARD GRAAG EEN HANDJE MEE. ONTDEK ER ALLES OVER. 

Dag Reinhilde, vertel eens wat meer over jezelf.

Van kleins af aan was ik graag bezig met kleuren, mode en interieur. Mijn creatieve passie bleef aanwezig en ik schoolde me bij als interieur stylist, professional make up artist en stylist-personal shopper. Enkele diploma’s en retailervaringen later, bundelde ik mijn kennis en startte als personal shopper en stylist. Wat ik het belangrijkste vind, is dat mensen zich goed voelen in hun vel. Jezelf aanvaarden en tijd nemen om te doen wat je graag doet, zorgt ervoor dat je je vanbinnen goed voelt. Dit vertaalt zich ook aan de buitenkant. Ik ben gelukkig getrouwd met Siebe Blondelle en we hebben samen een dochtertje. De profvoetbalcarrière van mijn man gaf me de kans op veel verschillende plaatsen te wonen. Alle professionele ervaringen gecombineerd met mijn levenservaring maakten me tot wie ik vandaag ben.

Wat zijn jouw favoriete shopadresjes?

Elle Nord (Kortrijksestraat 16a, Oostkamp) is een trendy women conceptstore met kwalitatieve kleding voor elke gelegenheid. Ook voor stijlvolle accessoires, schoenen en make up advies kan je er terecht. Saint Colette (Kapellestraat 16, Oostkamp) ontdekte ik toen ik op zoek ging naar stijlvolle zwangerschapskledij waarbij ik niet te veel wou afwijken van mijn eigen kledingstijl. Een hele uitdaging vond ik dat – tot ik dus Saint Colette ontdekte in Oostkamp! Deze conceptstore heeft nog maar heel recent (februari 2019) de deuren geopend. Wat er uniek is, is dat er een collectie "gewone kledij" is voor na de bevalling en accessoires voor jezelf en de baby. Een aanrader voor elke zwangere vrouw! Kabanoo 67 (Stationsstraat 10, Oostkamp) is een kwalitatieve mannenkledingwinkel. Het leuke aan deze winkel is dat het een totale beleving is. Zo vind je er tussen de kleding ook stukken van oude vliegtuigen, retro radio’s en mooie auto’s. Lilola (Langestraat 47, Brugge) is een kledingwinkel waar de stukken net dat tikkeltje anders zijn.

Waar vinden we je terug in je vrije tijd?

Mijn vrije tijd besteed ik vooral aan mijn dochter, man, familie en vrienden. In de zomer vind je me terug aan zee voor een dagje strand in Wenduine, Knokke of de Haan. Een wandeling of etstocht in de Brugse binnenstad. Of Damme is ook een stadje waar ik heel graag ben. En natuurlijk hoort een terrasje of een hapje eten er ook bij.

Wat zou jij veranderen in Brugge of omgeving als je burgemeester zou worden?

In Brugge zou ik pleiten voor autovrije winkelstraten. En in Oostkamp betere, beschermde fietspaden

reinhildestyling.be