NIEUW IN GENT: PAROLE WINEBAR & CO MET URBAN GUESTHOUSE MAISON MARGO

NIEUW IN GENT: PAROLE WINEBAR & CO MET URBAN GUESTHOUSE MAISON MARGO

“Qui aime le vin aime la vie.”

Van het leven genieten doe je in de Gentse wijnbar Parole en hun gasthuis Maison Margo.

Een vleugje jazz, een hapje eten en een slokje wijn, meer moet dat niet zijn. Net als wijn moeten we eens tot rust kunnen komen, en daar zorgt dit topadresje in hartje Gent voor. Het glas is altijd halfvol bij Parole!

Carine: “Parole en Maison Margo zijn bezorgd om het milieu, voor ons dus geen overzeese wijntjes. Europa heeft bovendien zoveel lekkers te bieden. We zijn behoorlijk fan van Oostenrijk en Italië. Ik word blij van een lekkere, kruidige Grüner Veltliner of een Nebbiolo vol van smaak.”

Bij deze smaak- en sfeermaker staat er live jazz pianomuziek op het menu elke derde donderdagavond, alsook een afterwork DJ op de eerste vrijdag. Je kan er bovendien de sfeer (en de wijn) komen opsnuiven zonder te reserveren. In Bennesteeg 9 neem je je tijd, zelfs tot de volgende ochtend met een overnachting in hun (hart)verwarmende gastenverblijf. Deze Gentse hotspot is de place to be voor een weekendje weg met vriendinnen, romantisch uitstapje met je vriend(in) of als ontspanning tijdens je business trip.

Carine: “Het idee van de wijnbar is ontstaan in Porto. We bezochten daar een super leuke wijn bar: lekkere wijntjes en hapjes, toffe muziek, leuke sfeer,… Omdat ik sowieso toe was aan een carrièreswitch dacht ik: wij kunnen dat ook!” En dat kunnen ze zeker! Carine en echtgenoot Lieven geven locals en toeristen een zowel thuis- als vakantiegevoel met hun hippe wijnbar, mooie gastenkamers en hun eigen woning onder één dak.

Carine haar talent als agent in geschenkartikelen en designobjecten weerspiegelt duidelijk in het interieur, maar ook exterieur op hun terras met de urban jungle muurschildering van Studio kri kri.

NIEUW IN GENT: PAROLE WINEBAR & CO MET URBAN GUESTHOUSE MAISON MARGO

Overnachten doe je in hun luxueuze kamers ‘caramel’, ‘bonbon’ of ‘chocolat’, lyrics uit het liedje ‘Parole, Parole’ van Dalida. Sweet dreams en (h)eerlijke service gegarandeerd in Maison Margo, genoemd naar hun dochter.

Meer info

Bennesteeg 9, 9000 Gent

woensdag tot vrijdag: 17u - 23u, zaterdag: 15u - 23u, koopzondag: 15u - 18u

NIEUW IN GENT: PAROLE WINEBAR & CO MET URBAN GUESTHOUSE MAISON MARGO