NIEUW IN GENT: INTERIEURWINKEL UMBER & SMOKE

Betaalbare interieur en decoratie met pit 

Talenknobbel Lola Dewaele heeft haar interieurzaak Umber & Smoke, wat staat voor aarde en vuur, uit de grond gestampt met haar brandende passie voor gezellige woon- en eetkamers. De 27-jarige ex-marketing- en communicatiemedewerker stond in vuur en vlam om te ondernemen, want naast Umber & Smoke heeft ze ook Billy’s Blends kruidenmix opgericht. 

NIEUW IN GENT: INTERIEURWINKEL UMBER & SMOKE

Lola: “Ik heb Umber & Smoke opgestart omdat ik zelf moeilijk betaalbare meubels vond die niet van een keten kwamen en omdat je overal dezelfde ziet.”

NIEUW IN GENT: INTERIEURWINKEL UMBER & SMOKE

Haar droominterieur voor de woon- en eetkamer combineert oude en nieuwe elementen, verschillende natuurlijke materialen, warme kleuren met gedempt licht en niet te missen: een aandenken aan elke gemaakte reis. Lola gaat op ontdekking naar betaalbare, hippe interieurspullen en koos Gent Dampoort als thuisbasis voor haar meubel- en decoratiewinkel. 

 

Lola: “We geloven heel sterk in de Dampoort en daarrond, het is een diverse en bloeiende buurt met authentieke bewoners en ondernemers.”

NIEUW IN GENT: INTERIEURWINKEL UMBER & SMOKE

Dit lifestyle adresje in Gent past zich aan aan het veranderend retaillandschap en ziet on- en offline als fauna en flora. Bij Umber & Smoke snuif je de sfeer op in de fysieke winkel, maar geniet je ook van een webshop service. In deze interieurhotspot spatten de creatieve, originele en gastvrije vonken ervanaf. 

NIEUW IN GENT: INTERIEURWINKEL UMBER & SMOKE

Lola: “De keuze voor offline maken we overtuigend omdat we opnieuw de connectie met de klant willen leggen en ook willen inspireren om eens iets anders te doen in je interieur. De keuze voor online is om te beantwoorden aan de verwachtingen van de consument vandaag.”

Not another home store! 


Dampoortstraat 91, 9000 Gent

Facebook & Website