NIEUW IN GENT: DUMPLING BAR STEAMY WINDOWS

Het (dim)summum van de Gentse hotspots 

Primeur met een heerlijk Aziatische geur! Gent heeft haar eerste dumpling bar, gekneed door beeldend kunstenaar Manor Grunewald en grafisch vormgeefster Lisa De Brouwere. De liefde voor dumplings ontstond tijdens haar stage en zijn residientieprogramma in New York zo’n zes jaar geleden. De dumplingkeuken zullen ze nooit dumpen, integendeel!

NIEUW IN GENT: DUMPLING BAR STEAMY WINDOWS

Manor: “We merkten stilaan een gemis in Gent, een bar-restaurant met de focus op dumplings - meer dan enkel een bijgerecht - en ontwikkelden daarbij de droom om dit gewoon maar zelf uit de grond te stampen.”

Stoom afblazen bij Steamy Windows kan je samen met je vrienden, familie en/of collega's in een privé-evenement of op verplaatsing met hun verschillende cateringformules. Manor en Lisa vullen niet enkel dumplings en je buik, maar vervullen ook je persoonlijke wensen. Naast wekelijks nieuwe suggesties ontdek je dumplings als hoofdgerecht met gestoomde side dishes zoals edamame, paksoi of babybroccoli.

NIEUW IN GENT: DUMPLING BAR STEAMY WINDOWS

Manor: “Onze vernieuwde binnenhal biedt ons de mogelijkheid grotere groepen te ontvangen tot dertig personen. De cateringservice is voor ons een aangename afwisseling om ook op verplaatsing te koken in een andere context, van small bites op een receptie tot uitgebreid dineren.”

De twee creatievelingen kozen het Gentse Shelter-complex als onderdak voor hun dimsumrestaurant. Net zoals het deeg is ook het interieur origineel ingevuld, met decoratie in basiskleuren tegenover witte muren en zwarte vloeren. Geniet van een snelle hap of uitgebreide food sharing in een ongedwongen laisser-allersfeer.

NIEUW IN GENT: DUMPLING BAR STEAMY WINDOWS

Dumplink Hoogpoort 9, 9000 Gent