NIEUW IN GENT: CURATED STYLE STORE MAIS OUI

Twee zussen, één concept … met nu twee vestigingen! 


NIEUW IN GENT: CURATED STYLE STORE MAIS OUI

©Silvie Bonne

Van een job in een communicatiebureau naar een eigen modezaak, “pourquoi pas” dachten de zusjes Behets. Op vlak van stijl vormen Emmanuelle, de blondine, en Charlotte, de brunette, de perfecte ton sur ton en op werkvlak zijn ze dan weer de ideale mix and match. En toen ontstond MAIS OUI, een fashion en lifestyle store voor vrouwen met oog voor schoonheid, smaak voor kwaliteit en een hart voor duurzaamheid.

Emmanuelle: “MAIS OUI is positief, bevestigend, en je kan het op veel als antwoord gebruiken. Het klinkt goed, is niet te lang en is de perfecte hashtag!”

NIEUW IN GENT: CURATED STYLE STORE MAIS OUI

©Silver Sixpence

Na een eerste shopadresje in Brugge is nu de stad Gent aan de beurt. Beide zussen hebben er gestudeerd, gewoond, geleefd, dus de keuze was snel gemaakt. Je vindt MAIS OUI tussen de hotspots in de Nederkouter, een up-and-coming buurt in negenduust. In hun ‘curated style store’ shop je stijlvolle maar tijdloze, duurzame maar betaalbare kledij en accessoires.

Emmanuelle: “We hebben dit bewust zo gekozen nav een boek dat ik thuis heb die gaat over the ‘curated closet’. Dit zijn zorgvuldig geselecteerde stuks die je in je kleerkast hebt, kwalitatief en perfect te combineren. Dat willen we met MAIS OUI ook doen.”

NIEUW IN GENT: CURATED STYLE STORE MAIS OUI

Niet enkel de kwaliteit, maar ook het verhaal achter de merken dragen ze hoog in het hart, zoals die van het Belgische label Wearable Stories. Dit fair fashion merk is milieu- en mensvriendelijk met kleinere stocks, faire lonen en duurzame stoffen. Nog meer van dat in hun gezellige winkel, waar warm hout, modern staal en zacht fluweel gecombineerd worden. MAIS OUI straalt stijl én rust uit. 

NIEUW IN GENT: CURATED STYLE STORE MAIS OUI

Emmanuelle: “Je leeft maar één keer, jaag je dromen na als ze te groot zijn om voor jezelf te houden.”

Dankjewel om jullie passie voor vrouwenmode en lifestyle met ons te delen! 

Nog meer te weten komen over Mais Oui? Neem een kijkje op onze website