Hertog Jan opent zomer pop-up 'Bar Bulot' in Brugge

Hertog Jan opent zomer pop-up 'Bar Bulot' in Brugge

Wie houdt van een culinair hoogstandje kent zonder twijfel Gert De Mangeleer en Joachim Boudens. Eind vorig jaar sloten ze driesterrenzaak Hertog Jan. Maar niet getreurd, er zijn plannen voor een nieuwe topzaak. En ook nu zitten ze niet stil, want in juni openden ze Bar Bulot, een heerlijke pop-up in Brugge.

Bar Bulot slaagt erin het vakantiegevoel meteen boven te halen. Met een heerlijk glas rosé, authentieke ongepelde garnalen en een verwarmd terras waan je je meteen in La Douce France. Hier vind je geen typisch vakjargon op de kaart zoals een crème, mousse of een bedje van… maar wel een pure en eenvoudige Franse keuken. Zoals een verse vis met olijfolie, citroen en rozemarijn. Beter wordt het niet.

Niet alleen is de keuken van topkwaliteit, ook gastheer Maxime selecteerde de meest toegankelijke wijnen van de partner Heritage50 alsook enkele verfrissende biertjes.

Bar Bulot is een fijn plekje waar je zeker een bezoekje moet brengen dus.


Bekijk de kaart alvast even hier

Hertog Jan opent zomer pop-up 'Bar Bulot' in Brugge