Elodie Ouedraogo

Elodie Ouedraogo

Elodie gaat hard. Niet enkel op de piste waar ze in Peking olympisch goud behaalde op de 4x100 meter, maar ook in de mode. Élodie is de mode steeds een stapje voor – en dat zijn met haar lange benen grote stappen. Samen met Olivia Borlée startte Elodie het sportlabel 42|54, dat ondertussen ook al werd bejubeld op vogue.com. Wij wilden weten waar in Antwerpen deze snelle dame zoal uithangt en haar garderobe bij elkaar shopt.

Waar in Antwerpen kom je tot rust?

“Als ik zin heb om wat rond te slenteren kan je me vinden in de Kloosterstraat en de Steenhouwersvest. Er hangt altijd een gezellige drukte, zonder dat je de overrompeling van de Meir ervaart. Maar thuis voor mij in Antwerpen is Zurenborg, waar de mama van Jeroom woont.”

Waar in Antwerpen ga je graag shoppen?

“Ik ga heel graag winkelen in de buurt van Nationalestraat en de Volkstraat. Je vindt er de ideale mix van topdesigners zoals de flagship stores van A.F. Vandevorst, Dries Van Noten, Christian Wijnants en Honest by. Daarnaast tref je hier ook befaamde multimerken-winkels zoals Renaissance, Enes en Louis. Voor shoppers die graag high-end met highstreet mixen zijn dit de ideale plekjes.”

Wat is jouw leukste herinnering in Antwerpen?

“Ik heb veel mooie herinnering aan Antwerpen, maar de mooiste is ongetwijfeld mijn eerste date met Jeroom. Een echte Sinjoor overigens.”

www.4254sport.com