ELINE DE MUNCK POPT UP MET MODEMERK DEUX OP DE MEIR

Het beste van twee werelden in één kledingmerk, onder één Antwerps dak.

De Meir is een hotspot rijker, en niet zomaar eentje. Deze nieuwe pop-up telt voor twee, of zeg maar DEUX, dé modecollab van powervrouw Eline De Munck met multibrandstore ZEB. Draag een DEUX-pièce en voel je nummer één, de rode (of beter gezegd zwart en roze) draad in deze mode- en tijdsbewuste kledinglijn.

“From office to party, from day to night”

DEUX mixt en matcht elegantie met pit, op maat van de always-on-the-go, multitaskende vrouw. Van de werkvloer naar de dansvloer of van de supermarkt met je kids naar citystrolling met je vriendinnen, in DEUX kom je altijd en overal in stijl én comfort. Ben je vaak fashionably late of soms over- of underdressed? Met DEUX ga je van adieu naar bonjour in één outfit.  

“When your style matches your ambition”

Niet te weerstaan in hun najaarscollectie zijn de deux-pièces, les pièces de résistance van het merk. Niet uit twee, maar wel liefst zes dameskostuums kan je kiezen: strak in het zwart pak, trendy in een ribfluwelen kostuum, opvallend in een geprinte maatpak of kleurrijk in een felroze power suit. Eline De Munck steekt businesskledij in een nieuw, veelzijdig jasje!

Be fierce, be brave, be DEUX

Nog tot 3 november shop je de DEUX-collectie in hun miniboetiek op de Meir, aangekleed met roze marmer en fluwelen paskamergordijnen. Een must-stop-shop!


FYI:

Open tot 3 november

Van maandag tot zaterdag, telkens van 10u tot 18u30

Meir 85, Antwerpen


ELINE DE MUNCK POPT UP MET MODEMERK DEUX OP DE MEIR