CityZine On The Road: CKS & Lize Feryn

CityZine On The Road: CKS & Lize Feryn

Let’s Talk Fashion trekt er maandelijks op uit voor CityZine, spot de nieuwste capsule collecties, gloednieuwe hotspots, verrassende collabs, parties & more, en deelt het relaas hier, met jou! Deze maand:


CKS LANCEERT EEN LIJN MET LIZE FERYN

En dat rijmt nog eens ook. De Lize Feryn x CKS collectie neemt je mee op winter safari door de urban jungle. Vertrekdatum: 8 november. Bestemming: alle CKS winkels en online!

Binnenkomen in de CKS winkel in Gent was precies de deur van de dressing openen naar het betoverende land Narnia of beter gezegd Kaapstad, de inspiratiebron van model, actrice en auteur Lize Feryn. Eén grote girl squad met verfrissende cocktails en lekkere sushi in de hand, omgeven door fleurige bloemen, grote planten, kleurrijke vlinders en kleine kevers, en dan heb ik het niet enkel over de decoratie. 

CityZine On The Road: CKS & Lize Feryn
CityZine On The Road: CKS & Lize Feryn

Fauna en flora gemixt en gematcht met het bruisende stadsleven is de (in verschillende tinten) rode draad in deze unieke kledinglijn. De capsule collectie combineert zo het beste van twee werelden: romantisch en toch stoer, bohemian girly maar ook femme fatale en zowel dagdagelijks als party proof. Denk velvet met kant, een elegante kokerrok met cozy knitwear en een kostuum met vrouwelijke snit. 

CityZine On The Road: CKS & Lize Feryn

De Lize Feryn x CKS collectie neemt je ook mee terug in de tijd, maar dan met een moderne twist. Welkom terug fluweel, kant, bootcut jeans, kokerrokken en geborduurde broeken! Lize omschrijft de lijn als “items die zouden passen in een film noir, evenals in het straatbeeld van nu”. Kledij met een filmische sfeer, hoe kan het ook anders met een top actrice als co-ontwerper.

Na de Vlaamse velden verovert Lize Feryn nu dus ook de straten met deze exclusieve capsule collectie. Ga je voor print op print of kies je een rustigere combinatie, voor elk wat wils in deze kledinglijn! Mijn favoriet: het fauna & flora kostuum in velvet. Vereeuwigd in de Lize Feryn x CKS-photobooth … en hangend in mijn kast ☺ (score!) 

CityZine On The Road: CKS & Lize Feryn
CityZine On The Road: CKS & Lize Feryn

Want #ikkoopbelgisch, jij toch ook?Meer lezen over talent van eigen bodem? Lees hier meer over Belgunique, de eerste made in Belgium winkel.