Zukini


Overpoortstraat 49A/001, 9000 Gent

/
hallo@zukini.be
www.zukini.be

take away lunch salade
 • Mub'art (0.12689917251510102 km)

  Hedendaags Belgisch-Franse keuken, in het MSK (Citadelpark), met een prachtig terras. Ontwaken met lekkere koffie, genieten van de daglunch, à la carte of een snelle snack. Vrijdag- en zaterdagavond open als restaurant, met een focus op lokale seizoensgroenten en top-wijnen. Probeer zeker het huisbier L'Arogante.

 • Museum voor Schone Kunsten Gent (0.12718644346203858 km)

  In het Museum voor Schone Kunsten Gent ontdek je 400 topstukken uit de Europese schilder- en beeldhouwkunst. Middeleeuwse meesters hangen er naast impressionisten, surrealisten of modernisten. En met namen als Ensor, Minne en Permeke is ook de Belgische kunst ruim vertegenwoordigd. Je kan in het museum bovendien de restauratoren van het Lam Gods live aan het werk zien. De museumshop, het restaurant en de programmatie met ruimte voor actuele kunst maken het MSK tot een levendige plek waar je makkelijk een paar uren kan doorbrengen, omringd door schoonheid.

 • Engelen aan de waterkant (0.15290645095578143 km)

  Engelen aan de Waterkant is gevestigd in een burgerhuis van 1900, in een rustig stukje stad langs de oevers van de Schelde, in het kunstenkwartier van Gent. Wie houdt van schoonheid, rust en de charme van oude karaktervolle huizen is hier op het juiste adres. In de suite met badkamer op de eerste verdieping kan u logeren met 2 tot 3 personen. Op de tweede verdieping is een ruime kamer met badkamer voor 2 personen . U kan op de kamers genieten van een heerlijk ontbijt met uitzicht op de Schelde. Dit charmante burgerhuis van rond de eeuwwisseling ligt vlakbij de belangrijkste musea, theaters en bioscoopcomplex, ideaal als toevluchtsoord voor cultuurtoeristen. Parking: betalend parkeren in de straat (3 euro/24 u)

 • De Geus van Gent (0.1797773176486992 km)

  Hartverwarmende plek, waar u thuiskomt en geniet van 20 bieren van ‘t vat (met lmtd. editions!), een topselectie wijnen en verschillende gueuzes. Gezellig salon, fijne muziek en een spelletje biljart!

 • Sint-Pietersabdij (0.1908330483312038 km)

  Eén van de toonaangevende tentoonstellingshuizen in Gent, gehuisvest in de abdijgebouwen van de benedictijnen. Het oudste monument van Vlaanderen, dat samen met het Gravensteen, het Belfort en de Sint-Baafsabdij bekend staat onder de titel Historische Huizen Gent. Hier krijgt u regelmatig nationale en internationale cultuurhistorische tentoonstellingen en fototentoonstellingen gepresenteerd. Altijd laagdrempelig, interactief, zowel geschikt voor jong en oud. Beleving staat hier voorop, zoals bij de tentoonstelling Lang Leve de TV of het moordmysterie MovieGuide Alison. Bovendien is het erg leuk – en rustig – toeven in de prachtige abdijtuin.

 • Zukini - Gent
 • Zukini - Gent
Healthy fastfood (of fast fresh) aan een betaalbare prijs. Hier stelt u zélf uw slaatje samen in enkele eenvoudige stappen (customer made) of kiest u uit het ruime, gezonde en seizoensgebonden Zukini-aanbod.