Zebrastraat


Zebrastraat 32/001, 9000 Gent

0471 31 00 01
info@zebrastraat.be
www.zebrastraat.be

Facebook Instagram

concertzalen festivals tentoonstellingen
 • New Zebra (0.049746625339081786 km)

  In 2013 opende New Zebra haar deuren, een hoogstaand staaltje architectuur waarvan de bolle gevel ongetwijfeld een blikvanger wordt voor wie de stad langs het viaduct binnenrijdt. New Zebra zet de bakens uit voor de stad van de 21ste eeuw. Net als het huidige project Zebrastraat zal New Zebra drie functies - wonen, events en cultuur- onder één dak combineren. Het nieuwe complex vormt een gedurfde uitbreiding van het bestaande project, met een grote polyvalente ruimte, een ondergrondse parking voor 100 wagens, 40 appartementen en een artistieke binnenplaats die de twee gebouwen met elkaar verbindt. Fun fact is dat restaurant Jour de Fête hier een nieuw onderkomen vindt.

 • Engelen aan de waterkant (0.18324298926708105 km)

  Engelen aan de Waterkant is gevestigd in een burgerhuis van 1900, in een rustig stukje stad langs de oevers van de Schelde, in het kunstenkwartier van Gent. Wie houdt van schoonheid, rust en de charme van oude karaktervolle huizen is hier op het juiste adres. In de suite met badkamer op de eerste verdieping kan u logeren met 2 tot 3 personen. Op de tweede verdieping is een ruime kamer met badkamer voor 2 personen . U kan op de kamers genieten van een heerlijk ontbijt met uitzicht op de Schelde. Dit charmante burgerhuis van rond de eeuwwisseling ligt vlakbij de belangrijkste musea, theaters en bioscoopcomplex, ideaal als toevluchtsoord voor cultuurtoeristen. Parking: betalend parkeren in de straat (3 euro/24 u)

 • Bavet Gent (0.2169651119229867 km)

  Het succes van de eerste Bavet (Muinkaai, bij de bioscoop) leidde snel tot de tweede stek in de hippe Nederkouter. Ook hier is het genieten van heerlijke spaghetti’s, the Belgian way. Een bavet (slabbetje) is een must: de host is immers niet verantwoordelijk voor vlekken! Grote keuze uit sauzen, toppings en een volkoren pasta-optie. Ideaal voor lunch, dinner, events of een private party. Take out of home-delivery, no problem!

 • De Geus van Gent (0.24619102517646535 km)

  Hartverwarmende plek, waar u thuiskomt en geniet van 20 bieren van ‘t vat (met lmtd. editions!), een topselectie wijnen en verschillende gueuzes. Gezellig salon, fijne muziek en een spelletje biljart!

 • Thienpont Sound & Vision (0.3131901820968028 km)

  Bose, Loewe, Geneva, Sony, SONOS, Sharp, Samsung... Dé specialist in discrete integratie van audio- en visuele apparatuur op maat van uw woning. Excellente service die alles meteen ook plaatst en kabels wegwerkt. Eigen technische dienst.

 • Zebrastraat - Gent
 • Zebrastraat - Gent
 • Zebrastraat - Gent
 • Zebrastraat - Gent
Zebrastraat Zebrastraat – de bruisende ontmoetingsplek
 De Zebrastraat is een uniek gegeven in Gent en rust op drie pijlers: wonen, cultuur en evenementen. Je kan er woningen huren, cultuur beleven en evenementen organiseren. Deze inspirerende locatie ligt aan de rand van het Gentse stadscentrum en biedt een excellent staaltje van prachtig gerenoveerde en gloednieuwe architectuur. De modern vernieuwde lounge van Zebrastraat heeft een complete renovatie ondergaan met een design van de kunstenaar Didier Faustino en kreeg de naam XYZ Lounge. De Lounge is open op donderdag van 18 uur tot 24 uur en van zaterdag tot zondag van 14 uur tot 18uur.
Wonen in de Zebrastraat kan voor periodes van 3 maand tot 9 jaar, alle kosten zijn hierbij inbegrepen. Cultuur zit verweven in alles wat we doen, zo zijn er onze gevariëerde donderdagavondactiviteiten, de vele tentoonstellingen en een publiek toegankelijke kunstcollectie. We organiseren zeer uiteenlopende Evenementen voor het bedrijfsleven en de academische wereld, van opleidingen en vergaderingen tot exclusieve productvoorstellingen. Zebrastraat voorziet in al jouw noden, stuur ons een bericht naar info@zebrastraat.be en we realiseren samen jouw idee op onze site.