Woopahoo


Engelse Wandeling 2, 8500 Kortrijk

056 35 05 50
info@woopahoo.be
www.woopahoo.be

attracties
 • d-hotel (0.6356979329727088 km)

  Old meets new meets rest: d-hotel koppelt historisch erfgoed aan futuristisch design in een groene omgeving. Het resultaat? Fabuleus. Eten en relaxen doet u in de oude hoeve-met-molen, slapen in de strakke nieuwbouw, in suites met de signatuur van designers/ kunstenaars (Edouard Vermeulen, Fabiaan van Severen ...). Markant: bij het inchecken krijgt elke gast een iPod-Touch als sleutel.

 • Langue d'Oc (0.8788520649269406 km)

  Charmant verbouwd herenhuis met tuin, terras en wijnkeldertje voor een romantische tête-à-tête. De verfijnde mediterrane keuken en het kindvriendelijke, warme onthaal maken de zuiderse sfeer compleet.

 • Villa Marquette (0.9029987475777181 km)

  Op een boogscheut van Kortrijk verwelkomt Villa Marquette u in een haven van rust en gezelligheid. In het hart van een uitzonderlijk mooi park kunt u in deze gastronomische tempel genieten van een aantal opmerkelijke gerechten. Villa Marquette verwelkomt u graag in haar charmante kamers, uitzonderlijk elegant en ingericht met edele steen- en houtsoorten, of in één van haar luxueuze suites, om van dit moment een onvergetelijk moment te maken.

 • De Nachtwacht (0.9475776664064666 km)

  Als geen ander hebben Kim Vanacker en zijn team met hun uitgebreide kwaliteitscollectie aan bedden, matrassen en een prachtig gamma bedlinnen het belang van slaap mee op de kaart gezet. Met merken als Magnitude, Auping, Tempur en Swissflex was het gamma al zeer uitgebreid. Dankzij een aanbod aan natuurlijke bedden, dé trend van het moment, is De Nachtwacht opnieuw een trendsetter. Zo vind je hier al lang Vispring, het iconische Britse merk dat geen enkel synthetisch materiaal of schuimen gebruikt in haar matrassen. En nu is er ook Hästens, de Zweedse hofleverancier in boxsprings met het iconische blauwe ruitpatroon dat wereldwijd furore maakt. Een topassortiment én een deskundig team; daar kan je alleen maar zalig bij slapen…

 • Coiffure Unique (1.0093841058697175 km)

  Ieder mens is uniek. Vanuit die filosofie begint een bezoek aan Coiffure Unique. Luisteren, kijken, adviseren en dan pas creëren: dat maakt dit salon zo uniek. U kunt uw look bovendien verfraaien met bijpassende juwelen, make-up, handtassen of uurwerken. Beleef the art of hair, zonder afspraak, open op maandag.

 • Woopahoo - Kortrijk
Kom en ontdek de wereld van Woopahoo met vele leuke, avontuurlijke en spectaculaire attracties zowel voor binnen als buiten. Lekkere snacks en drankjes. Interessante feest- en verjaardagsformules en een professionele kinderdisco! Gratis parking en wifi.