Wagamama


De Keyserlei 15, 2018 Antwerpen

03 234 99 80
antwerpen@wagamama.be
www.wagamama.be

Oosterse keuken lunch diner
 • XSO (0.01722060276309736 km)

  XSO, dit jaar twintig jaar gehuisvest in het prachtig gerenoveerde historisch pand 'de Grote en de Kleine Biecorff', is sinds jaren de vaandeldrager onder de Antwerpse modewinkels. Internationale klasse.

 • Issey Miyake Antwerp (0.022236320161615426 km)

  Eindelijk in Antwerpen, dit befaamde en prestigieuze Japans modemerk. Na Tokio, Osaka, Parijs, New York en Londen kunt u nu ook in de Scheldestad terecht voor de prachtige, kleurrijke zen-mode van Japans topontwerp. Gehuisvest in een prachtig pand met een sfeervolle inrichting; vlak in de binnenstad en dé aantrekkingspool voor iedere modegevoelige heer of dame die zijn of haar garderobe wil verfraaien met een uniek ontwerp. U vindt hier uiteraard de hele Issey Miyake-collectie – voor dames en heren – aangevuld met accessoires, parfums én de prachtige Bao Bao-handtassenlijn.

 • Annette Görtz Antwerpen (0.023814755248042097 km)

  Duits womenswear design label Annette Görtz werd op de Eiermarkt gelanceerd op hetzelfde moment, en in hetzelfde pand, als de opening van de Issey Miyake Antwerp Store. Zelfde modebewuste locatie, andere modieuze opvattingen! Het label heeft een kijk op mode die tot haar recht komt in de uitvoering van complementerende contrasten. De ontwerpsters voorliefde voor lederen en ruwere coatings wordt, wederom in sterk contrast, aangevuld met haar passie voor het mixen en matchen van luxueuze materialen zoals superzachte wol en zijde. De Görtz vrouw weet wat ze wil en laat zich graag verwennen door de weelderige tactiliteit van de Görtz stijl. Nonchalance en tijdloze puurheid: het Annette Görtz label straalt persoonlijkheid uit.

 • Dille & Kamille (0.05086803163136918 km)

  Gezellige woonwinkel vol mooie basics en hebbedingen: alles om zelf te bakken, handige keukenhulpjes, tafeltextiel, thee, kruiden, snoep, servies, badspulletjes, speelgoed, planten en meer.

 • Mercado (0.07397583808138156 km)

  De eerste echte food market in België. Naar het voorbeeld van o.a. de London Food Hall en Mercado de San Miguel in Madrid krijg je hier het concept van de overdekte food markets in een feestelijke, zuiderse marktsfeer. Een ware foodie heaven, waar je de hele wereld proeft, nieuwe smaken ontdekt en kennismaakt met cutting edge producten en gerechten. Een culinaire hotspot, een paradijs voor de zintuigen.

 • Wagamama - Antwerpen
 • Wagamama - Antwerpen
Verse, snelle en heerlijke gerechten geïnspireerd op de Japanse ramen bars. Er staan niet alleen noodle- en rijstgerechten op het menu, maar ook salades, sappen en sake. Sip, stir, slurp, repeat!