Ventura Brugge


Koningin Elisabethlaan 48A, 8000 Brugge

050 69 39 74
n_l_j_jacobs@hotmail.com
www.venturaristorante.be

Facebook Instagram

cocktailbar restaurant
 • Lieve Mestdagh (0.029000967915571853 km)

  Een prachtig oud herenhuis als setting voor een instituut voor huidverbetering, (kuur)behandelingen en wellness-arrangementen. In een huiselijke sfeer, exclusief met Babor en Environ-producten. Maak een afspraak voor een gezichts- of lichaamsverzorging, huidverjonging, wittere tanden... Gekoppeld aan de weldaden van sauna, hamam, infrarood én een verkwikkend ontbijt, loopt u hier als herboren terug buiten.

 • De Brugsche Suites (0.06049204617383842 km)

  Onder het motto 'een exclusief en romantisch verblijf in Brugge' heeft De Brugsche Suites drie stijlvolle en gezellige luxe privé-suites gecreëerd in een prachtig herenhuis in het hart van Brugge. De Brugsche Suites is gelegen aan de Ezelpoort binnen de stadsmuren van het historisch centrum van Brugge en op wandelafstand van de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden, restaurants en winkels. Elke suite is uniek en stijlvol gedecoreerd en beschikt over een eigen salon met open haardvuur. Twee suites hebben een prachtig romantisch uitzicht op de torens van de stad. De derde kijkt uit op de historische Ezelpoort. In de uiterst gezellige Lounge is het heerlijk relaxen met een drankje na een stevige stadswandeling. Vanzelfsprekend serveren wij u graag een uitgebreid ontbijt aan onze rijkgevulde gastentafel.

 • Achiel (0.20286205802247925 km)

  Gezellige ontbijt- en lunchplek of tearoom in de prachtige Brugse binnenstad; een fijne plek om even tot rust te komen, weg van de drukte, of wakker te worden met een verkwikkend ontbijt, een lekker kopje koffie of een hartige lunch. Onthaasten of de dag prima beginnen, je doet het hier.

 • Maza Boetiek (0.22778416072955002 km)

  Vrolijke en kleurrijke boetiek; mooie, frivole collectie voor jonge vrouwen die houden van prachtige prints en hedendaagse, draagbare mode. Een boetiek met een glimlach. Ook matching accessories, zoals halssnoeren en handtassen. Leuke stop, fijn geshop.

 • La Stanza di Stefanie (0.25917092754286664 km)

  Een unieke selectie geschenken, meubelen, accessoires, boeken, items om van te houden en te koesteren. Duurzame, natuurlijke materialen en ambachtelijk collecties, voornamelijk Italiaans en Belgisch.

 • Ventura Brugge - Brugge
Siciliaans/Italiaans in Brugge? Bij Ventura eet u het beste van de Italiaanse keuken, vlakbij het historische centrum. Geen stijfdeftig gedoe, maar een warme huiselijkheid, en een ongedwongen service. Op het bord huisbereide authentieke Italiaanse gerechten, recht uit het hart van gastvrouw/chef Neeltje, met veel flair en Italiaanse charme geserveerd door Salvatore. Een keuken vol verwondering.