Troubadour


Tiensestraat 32, 3000 Leuven

016 22 50 65
info@troubadour.be
www.troubadour.be

terras wifi airco vegetarisch glutenvrij Franse keuken Belgische keuken lunch diner apero restaurant lactosevrij seizoensgebonden geschikt voor groepen
  • Restaurant Mykene (0.002917654352887872 km)

    Topadresje in de verkeersvrije Muntstraat in Leuven! Hier eet u het lekkerste uit de Belgische keuken met daarbij een uitzonderlijk aanbod aan Belgische bieren: de perfecte foodpairing! Chef Stijn werkt met seizoensgebonden producten die hij zorgvuldig uitkiest om de perfecte vlees-, vis en vegetarische gerechten te bereiden. Ook lacto-ovo-vegetariërs, veganisten en raw food-adepten hebben hier een ruime keuze. De chef tracht ook rekening te houden met mogelijke allergieën: u hoeft het ons gewoon te vertellen… Naast een prachtig restaurant met twee afzonderlijke zaaltjes en een ruim terras beschikt Mykene ook over een aangename polyvalente loft voor vergaderingen, recepties of feesten tot 60 personen. U bent van harte welkom!

  • Koutoubiya (0.014387448854150097 km)

    Verkwikkende culinaire reis met verrassende wijnen en suggesties van een fijne keuken die vlot varieert tussen gegrild vlees, visgerechten, de bekende tajines, couscoussen, slaatjes of wildschotels.

  • Sakura (0.015456911564325259 km)

    Het fijnproevershart van Leuven waar sakura of kersenbloesem symbool staat voor verse, smaakvolle producten met een oosters tintje: sushi, sashimi en andere onweerstaanbare Japanse culinaire creaties.

  • Trente (0.018310392982621326 km)

    Stijlvol, eigentijds restaurant met verfijnde en vernieuwende keuken waar chef Kwinten De Paepe uitpakt met verse ingrediënten, unieke gerechten, bijpassende wijnen/bieren en een perfecte presentatie.

  • Osteria Michele (0.02065251296480404 km)

    Eigenaar Michele is een geboren en getogen Siciliaan. Hij kent het zuiden van Italië als zijn broekzak. Maar Michele is fan van de hele Italiaanse gastronomie. Het land, de mensen, de smaken. Elk jaar trekt hij meerdere keren op ontdekkingsreis in zijn geboorteland. Om van elke streek de pure ingrediënten en klassieke recepten te proeven, mee te nemen en u ervan te laten genieten. Semplice, puro, originale Chef Roberto is Italiaan pur sang. Onze nieuwe Chef is afkomstig van Cosenza, Calabria en heeft een heuse gastronomische ervaring achter de rug in verschillende werelddelen waaronder, Italië, Frankrijk, Duitsland, Engeland en ook Argentinië!

  • Troubadour - Leuven
  • Troubadour - Leuven
  • Troubadour - Leuven
  • Troubadour - Leuven
  • Troubadour - Leuven
  • Troubadour - Leuven
  • Troubadour - Leuven
Al 25 jaar dé plek voor echte Vlaamse evergreens, gaande van varkenswangetjes, kalfsniertjes tot konijn met pruimen. Lekker met perfecte, handgesneden frietjes, huisgemaakte sauzen en prachtige wijnen...