The Doghouse


Verversdijk 4, 8000 Brugge

0468 31 15 11
bbb@thedoghouse.be
www.thedoghousebruges.co.uk

Facebook

bed & breakfast
 • Hotel Van Cleef (0.032167094408209446 km)

  The Van Cleef is een Italiaans geïnspireerd herenhuis met een ongelofelijk rijke geschiedenis, gesitueerd op één van de mooiste locaties in het hart van de Brugse binnenstad. Meer dan 700 jaar geleden was dit het familiehuis van verschillende graven van de Van Cleef dynastie, adviseurs en ridders ten tijde van de Hertogen van Bourgondië. Daarna werd het pand bewoond door verschillende hooggeplaatste Brugse families. Onlangs werd het hotel getransformeerd tot een intiem, luxueus boetiekhotel waar verschillende stijlen elkaar ontmoeten tot een evenwichtig geheel, waar het klassieke samensmelt met het hedendaagse en waar hoogstaande voorzieningen gecombineerd worden met ouderwetse, traditionele servicenormen. Het hotel wordt gerund als een privé residentie en is exclusief toegankelijk voor de gasten van het hotel.

 • Bistro Refter (0.0421107985804589 km)

  2016: Geert Van Hecke besluit om De Karmeliet te sluiten, en meer te focussen op het kleinere, intiemere Bistro Refter. Finesse staat centraal in deze brasserie die verwijst naar de refter van de karmelietenorde. Op het menu: een hedendaagse brasseriekeuken met hoogwaardige producten en een mooie selectie aan budgetvriendelijke wijnen, uitgezocht door een perfect op elkaar afgesteld team. Ongedwongen tafelen met een no-nonsense aanpak in een huiselijke sfeer met een fijnzinnig interieur. Wie hier komt eten, beleeft een moment van culinaire rust. Op de menukaart vind je klassieke gerechten en kan je dagelijks genieten van een heerlijk keuzemenu voor 37 euro. Ben je in Brugge en wil je je laten verrassen door al het goede wat de Frans-Belgische keuken te bieden heeft, dan is dit beslist een aanrader.

 • 30/Highstreet Art Gallery (0.05417944019679258 km)

  Uitnodigende kunstgalerij van kunstenaar Frank De Decker, vol prachtig eigen werk, hoofdzakelijk portretten en naaktschilderijen van gastartiesten. Perfect finds die uw interieur laten stralen.

 • Rock Fort - Barsalon (0.05644411386661807 km)

  Eten is weten: uit de open keuken komt niets dan culinair plezier. Laat je zintuigen prikkelen door de passie van de chef, gang na gang op het bord of krachtig in het glas. Stijlvol, af, doen.

 • Riesling & Pinot (0.05780994034480115 km)

  Uitnodigende wijnbar/wijnwinkel met – uitsluitend – Duitse Riesling- en Pinotwijnen van de allerbeste producenten, een ontdekking voor de wijnliefhebber, met succulente hapjes voor de kleine honger.

 • The Doghouse - Brugge
 • The Doghouse - Brugge
 • The Doghouse - Brugge
 • The Doghouse - Brugge
The Doghouse B&B is de ideale hondvriendelijke bed & breakfast in een rustige straat aan het kanaal in het hart van het oude Brugge, op een steenworp afstand van de Grote Markt en het Belfort. De accommodatie wordt gerund door een Engels echtpaar vergezeld door hun twee honden en is betaalbaar en stijlvol in een gezellige omgeving ver weg van de zakelijke hotels. De kamerprijzen zijn inclusief een comfortabel bed, een volledig Engels ontbijt en ook het gebruik van handmade Belgische fietsen tijdens uw verblijf is inclusief. Een hondenkar of fietsmand wordt meegeleverd voor wie hun hond meewil tijdens het uitje.