Ten Bogaerde


Ten Bogaerdelaan 10, 8670 Koksijde

058 62 00 00
info@tenbogaerde.be
www.tenbogaerde.be

diner dessert restaurant
 • B&B Summertime (1.096794492491817 km)

  Puur genieten? Dat kan sinds vorig jaar in deze prachtige B&B, helemaal in een nordic-living sfeer. Witte hoge muren, grote ramen, veel hout en natuursteen. De drie kamers hebben elk een bad & douche, gratis Wi-Fi, een flatscreen TV, een kluis, een kinderbedje, badjassen en meer! Eén kamer is een ideale familiekamer (met terras) en een andere, de suite, heeft een luxe designbad en extra veel ruimte. 's Ochtends is het op-en-top genieten van een vers ontbijt, volgens de wensen van de gast (allergieën, vegan, veggie, speciale gebeurtenis...). En wat doe je na een stevig ontbijt? De omgeving ontdekken! Shoppen, sporten, het strand, cultuur opsnuiven, etc. De B&B kan afgehuurd worden als vakantiewoning (max. 10 personen), compleet met volledig uitgeruste keuken ideaal om in te kokkerellen.

 • Belle-Fine (1.100679821659811 km)

  Passieve en op maat gemaakte behandelingen voor plaatselijke vetverbranding, een platte buik zonder belasting van de rug, ondersteuning caloriëen verbranding, vermindering van cellulite en versteviging van de huid.

 • De Clochard (1.3735081296914178 km)

  Sympathiek restaurant voor de hele familie. Vis- vleesgrillades zijn hier al 15 jaar dé specialiteit. De riante villa beschikt tevens over een ruime parking. Keuken open tot middernacht.

 • Vlierhof (1.4161816608305253 km)

  Laat u inpalmen door de rust van dit pittoreske vissershuisje met Schotse hof... De traditionele Belgische keuken, erkend voor haar garnaalkroketjes, maken dit plekje van onthaasting compleet.

 • Maes Constructie en Promotie (1.4876039868361026 km)

  Al meer dan 50 jaar de referentie aan de Westkust wat betreft het bouwen van kwaliteitsvolle appartementsgebouwen. Gespecialiseerd in luxueus afgewerkte woonappartementen met ruime garages, hoofdzakelijk in St-Idesbald en Koksijde. Stuk voor stuk verzorgde architectuur gekoppeld aan efficiënte bouwstijlen en – technieken die ervoor zorgen dat elk project in de omgeving past. Bij Maes Constructie en Promotie krijgt u kwaliteitsvol en stijlvol wonen aan een correcte prijs. Transparant, eerlijk, correcte service. U ervaart zorgeloos het volledige bouw- en aankooptraject. Bij Maes Constructie en Promotie krijgt elke klant een persoonlijke bouwcoach, bij wie u met al uw vragen terecht kunt. Het streefdoel? Gelukkige en tevreden klanten. Ook tijdens en na de verkoop en oplevering van uw appartement zorgt Maes Constructie en Promotie voor een uitstekende service, zodat u zorgeloos kunt blijven genieten van uw appartement aan zee.

 • Ten Bogaerde - Koksijde
 • Ten Bogaerde - Koksijde
 • Ten Bogaerde - Koksijde
 • Ten Bogaerde - Koksijde
Prachtig restaurant, gevestigd in de gerestaureerde Abdijhoeve van Ten Bogaerde, uithof van Cisterciënzerabdij Ten Duinen, op de overgang tussen duinen en polders van de Westhoek. Deze plek ademt geschiedenis. En bovenop een boeiende historie krijgt u hier ook een lichte, natuurlijke keuken geserveerd, op het ritme van de seizoenen. Zonder al te veel keukentechnische poeha of moleculaire hoogstandjes, maar met de grootste aandacht en zorg voor het product zelf. De nadruk ligt op pure, zuivere smaken, met topproducten uit alle streken van Europa. Een formule die al talloze klanten culinair verrast heeft. Met een Michelinster op het palmares weet u dat u hier gebeiteld zit voor een fantastische smaakbeleving.