Xperience Center


Gistelse Steenweg 356, 8200 Sint-Andries

050 30 06 49
mail@xcb.be
www.xcb.be

Virtual Tour Facebook

accessoires webshop home accessoires muziek 3D klank- en beeldartikelen
 • Juwelier Coens (0.3638811870159012 km)

  Trendy collectie (18k en briljant), aangevuld met eigen creaties, juwelen op maat én microscopisch zetwerk. Hier vind je – dankzij 25 jaar ervaring – precies wat je zoekt.

 • Biovita (0.4786496876002004 km)

  Een gediplomeerd team zorgt voor deskundig advies, een warm onthaal en een uitstekende bediening. Ruim assortiment biologische voeding, glutenvrije- en dieetvoeding, raw-food, verzorgingsproducten, boeken, educatief speelgoed, voedingssupplementen... en een bio-natuurslagerij te Sint-Andries. Ruime parking.

 • Dhondt - Woon.dhondt (0.5725698921986763 km)

  U zoekt een fabuleuze tafelcollectie? Innovatief keukenmateriaal? Eén adres: Dhondt. Meer nog. Op de eerste verdieping ontdekt u bij Woon.dhondt kwalitatief en tijdloos design. Van één meubelstuk of tapijt tot volledig interieurontwerp en uitvoering. Bovendien kunt u bij Dhondt ook steeds terecht voor trendsettende geschenkcollecties en al uw verlanglijsten. Voor elk budget. Hier stapt u voldaan buiten. Wist u trouwens dat u ook in Roeselare en Sint-Martens-Latem terecht kan bij Dhondt? Meer info op dhondt.be

 • Pannenhuis (0.650362245832201 km)

  Oud notarishuis, dat omgetoverd werd tot een gezellig Brugs restaurant. Hier komt u voor de fijne creaties van de jonge chef in combinatie met een leuke wijnkaart. Gratis parking voor de deur. Bovendien is hier ook een hostellerie aan.

 • Pure Senses (0.7495555169628465 km)

  Cardio- en Krachttraining, Fit Circuit, Personal Training, Rugschool, Trilplaat, Voedingsadvies, Afslankprogramma, Seniorenfitness, Medische Trainingstherapie, Yoga, Tai Chi, Groepslessen, Wellnessruimte, Sauna, Stoombad, Infraroodcabine, Binnen- en buitenligruimte, Sportbar... Wellness en genieten in de ruimste zin van het woord, op een plek waar iedereen zich op elk moment van de dag en op gelijk welke manier kan ontspannen. Voel je thuis in Pure Senses, een club waar sociaal contact vanzelfsprekend is, waar men rekening houdt met het individu en waar je geen nummer bent zoals in vele fitnesscentra.

 • Xperience Center - Sint-Andries
 • Xperience Center - Sint-Andries
 • Xperience Center - Sint-Andries
 • Xperience Center - Sint-Andries
Hét walhalla voor iedereen die op zoek is naar een fantastische (multi)media-beleving. Xperience Center Brugge is een ankerpunt waar u niet enkel de nieuwste/trending producten (audio/tv/multimedia/IT/foto/film) ontdekt, maar ook terechtkunt voor professioneel advies en een uitstekende service. Zien, horen, voelen en vooral beleven, dat is Xperience Center ten voeten uit! Extra troef: de ruime gratis parking.