Soave Beautybar


Jef Vandermeulenstraat 105, 9050 Gentbrugge

09 324 86 17
info@soavebeautybar.be
www.soavebeautybar.be

Facebook

pedicure massage schoonheidsbehandelingen
 • Grade (0.6472637909569843 km)

  De nieuwe start van Grade wordt vanaf 1 december 2017 een retour: Een retour van de chef zelf, na één en een half jaar ‘sabbatical’. Een retour van de stad naar de gezelligheid van de randstad. Een retour naar de klassieke, authentieke smaken met een eigen twist. Een retour dus. En in stijl. Open voor lunch, dinner, én ontbijt of apero op zondag.

 • Design & Breakfast (0.7880288427944823 km)

  Mathieu Van Damme & An Oost heten u welkom bij Design & Breakfast! Door zelf vaak te reizen, weten we precies hoe het voelt: aankomen in een ongezellige hotelkamer, één blik op de inrichting en beseffen hoe onpersoonlijk alles is. Wij proberen het anders te doen door een warme en speciale sfeer te creëren in ons eigen interieur. De drie ruime kamers bevinden zich op de tweede verdieping van een 19e eeuws herenhuis gelegen aan de Schelde en zijn bemeubeld met design van enkele van de meest toonaangevende ontwerpers van deze eeuw. Tot onze favorieten behoren Eames, Castiglioni, Panton, Wegner en Joe Colombo. En het doet er niet toe als deze namen je niets zeggen: het belangrijkste is dat het er leuk uitziet en dat het interieur je goed doet voelen. Elk van de drie kamers heeft een eigen sfeer. De Witte kamer is sereen, met een hint van kleur hier en daar. De zonnige en kleurrijke Oranje kamer blijkt elke gast in een goed humeur te brengen. De Zilveren kamer brengt je terug naar het space-age tijdperk. De twee badkamers bevinden zich tegenover de slaapkamers en een ruime keuken is beschikbaar voor de gasten. Bovendien kan je steeds genieten van onze stadstuin en gebruik maken van onze fietsen. Je kan je wagen veilig parkeren en de stad te voet of per fiets ontdekken. Binnen de 15 minuten ben je in het historisch centrum van Gent. Het Dampoort station bereik je te voet in 10 minuten. Elke kamer heeft een televisie en dvd-speler en voor wie graag uitslaapt is er een late check-out mogelijk.

 • Thienpont Sound & Vision (0.8877877281271078 km)

  Bose, Loewe, Geneva, Sony, SONOS, Sharp, Samsung... Dé specialist in discrete integratie van audio- en visuele apparatuur op maat van uw woning. Excellente service die alles meteen ook plaatst en kabels wegwerkt. Eigen technische dienst.

 • New Zebra (0.9332142436507891 km)

  In 2013 opende New Zebra haar deuren, een hoogstaand staaltje architectuur waarvan de bolle gevel ongetwijfeld een blikvanger wordt voor wie de stad langs het viaduct binnenrijdt. New Zebra zet de bakens uit voor de stad van de 21ste eeuw. Net als het huidige project Zebrastraat zal New Zebra drie functies - wonen, events en cultuur- onder één dak combineren. Het nieuwe complex vormt een gedurfde uitbreiding van het bestaande project, met een grote polyvalente ruimte, een ondergrondse parking voor 100 wagens, 40 appartementen en een artistieke binnenplaats die de twee gebouwen met elkaar verbindt. Fun fact is dat restaurant Jour de Fête hier een nieuw onderkomen vindt.

 • Zebrastraat (0.9754251010348078 km)

  Zebrastraat Zebrastraat – de bruisende ontmoetingsplek
 De Zebrastraat is een uniek gegeven in Gent en rust op drie pijlers: wonen, cultuur en evenementen. Je kan er woningen huren, cultuur beleven en evenementen organiseren. Deze inspirerende locatie ligt aan de rand van het Gentse stadscentrum en biedt een excellent staaltje van prachtig gerenoveerde en gloednieuwe architectuur. De modern vernieuwde lounge van Zebrastraat heeft een complete renovatie ondergaan met een design van de kunstenaar Didier Faustino en kreeg de naam XYZ Lounge. De Lounge is open op donderdag van 18 uur tot 24 uur en van zaterdag tot zondag van 14 uur tot 18uur.

 • Soave Beautybar - Gentbrugge
 • Soave Beautybar - Gentbrugge
Beauty treats in een ontspannen sfeer, met aandacht voor relaxatie, huidverbetering, meer energie en een herboren evenwicht. Naast klassieke verzorgingen ook gespecialiseerde voetverzorging, gelish & gelnagels.