Sel Gris


Zeedijk 314, 8300 Knokke-Heist

050 51 49 37
info@restaurantselgris.be
www.restaurantselgris.be

Belgische keuken diner restaurant Michelinster gastronomisch restaurant
  • Blue Buddha Beachclub (0.034969331960563475 km)

    Vlakbij huis, en toch de laid-back sfeer van Ibiza beleven? Je hoeft niet verder te zoeken dan de Blue Buddha Beach Club. Hier geniet je dubbel, met cocktails, een flesje bubbels aan de hippe beach bar of op een luxueus ligbed met zicht op zee en duinen. Paradise was nog nooit zo dichtbij. Top Beach Club, top sensation.

  • Blue Marlin (0.03950023426303463 km)

    Paradijselijk stukje Duinbergenstrand met strak wit decor, heerlijk luie relaxbedden met dikke kussens, exclusieve loungehoek met beanbags en leuke strandbar met heerlijke mojito's. Dankzij de kleedruimtes met binnendouches, haardrogers en lockers kan u zich terplekke opknappen. Aparte speelhoek voor kids.

  • Bristol (0.5019265161713203 km)

    Ontdek het simpel genot van lekker eten en warme gastvrijheid in een tijdloze omgeving en laat u inpakken door de marktverse lunches, verrassende suggesties en niet te versmaden culinaire tradities.

  • Esmeralda (0.5560385767158054 km)

    Deze culinaire klassieker aan het Casino zal ook u charmeren met haar geraffineerde smaakversmelting en huisspecialiteiten als Langoustines à la plancha, Zeebaars in zoutkorst of Mechelse koekoek.

  • Bartholomeus (0.5790083009344354 km)

    Gastronomie met een visie en zicht op zee. Chef Bart Desmidt & team durven te spelen met innovatieve toetsen en nieuwe combinaties, wat resulteert in een exquise keuken met respect voor de natuurlijke smaak.

  • Sel Gris - Knokke-Heist
  • Sel Gris - Knokke-Heist
  • Sel Gris - Knokke-Heist
Topadresje op een mooie, rustgevende locatie. Achteraan de Zeedijk van Duinbergen schittert dit gastronomisch restaurant met zicht op zee. In een hedendaagse strakke inrichting - sober, maar luxueus in verschillende tinten grijs – presenteert chef Frederik Deceuninck zijn speelse, verfijnde en actuele topkeuken, een eigentijdse variant van grootmoeders keuken, met veel smaak en toch een licht gevoel. Deceuninck leerde de kneepjes van het vak in de Karmeliet, Jardin Tropical en De Pastorale en reef hier terecht zijn eerste ster binnen. Bij Sel Gris start alles bij liefde en passie voor het product en voor oprecht koken, waarbij gekozen wordt voor eerlijkheid van smaak. U ziet wat u eet en geniet met alle zintuigen. Hier siert eenvoud de gerechten. Een ware verademing én een ontdekking.