Savarin


Albert I-Promenade 74, 8400 Oostende

059 51 31 71
savarin@scarlet.be
www.savarin.be

lunch diner restaurant
  • Venetiaanse Gaanderijen (0.00008342968662731474 km)

    Gezelschappen kunnen terecht in het restaurant of in de prachtige Venetiaanse wandelgaanderijen. Charmant terras en een verfijnde, mediterraans geïnspireerde keuken, met oog voor detail.

  • Beluga Oostende (0.011452832832667624 km)

    Gracieus. Verfijnd. Tongstrelend. Wie bij Beluga gaat tafelen, laat zich meevoeren op een culinaire reis die geen gelijke kent. Dit restaurant pakt het net iets anders aan, en vormt met zijn niet-alledaagse combinaties een mooie aanvulling op ons culinaire erfgoed. Een grote aanwinst voor de – toch al geroemde – Belgische gastronomie. Wafels, chocolade, bier ... dat kent u al. Beluga doet België alle eer aan door nog een stapje verder te gaan en streeft ernaar om de grootste food-critic te verrassen met unieke én excellente gerechten die het begrip ‘finesse’ overstijgen. Met een gewaagde combo van luxeproducten beantwoordt Beluga aan de vraag van een veeleisend publiek, dat graag stijl, elegantie en kwaliteit verenigd ziet. Wie de kans krijgt/heeft om hier te tafelen, hoeft daar geen twee keer over na te denken.

  • Toi Moi et la Mer (0.061957033348190055 km)

    Bijna met de voeten in het zand. Perfect voor een tête-à-tête, met op het bord het beste uit de Noordzee: vis van Simons & Decru Vismijn Oostende en Oostendse grijze garnalen van Dini 0.62. Lunchen doe je hier aan 37 euro (Michelin Bib Gourmand-menu) of kies voor de catch of the day-lunch aan 19,50 euro.

  • Ozee (0.1359880987123258 km)

    Loft-achtig beautysalon waar u terecht kunt voor droogknippen, hairextensions, pedicure, manicure, ontharing, make-up, gelaatsverzorging... Nieuwe OPI- gelnagellak. Professioneel tot in de puntjes. Zonder afspraak.

  • 't Groote Huys (0.14375716987402617 km)

    Prachtig authentiek herenhuis met een rustig, zonnig tuinterras en Belgische keuken met mediterrane toets. Aantrekkelijke lunches en desserts. In juli & augustus ook ‘s avonds open.

  • Savarin - Oostende
Genereuze, creatieve keuken waar Jong Keukengeweld-chef Floris Panckoucke u vergast op het lekkerste uit de Noordzee en het beste van de lokale boeren. Met 15/20 in GaultMillau, hét topadres in Oostende.