Rossi Atelier


Sluisstraat 10, 3000 Leuven

016 88 44 10
rossiatelier@hotmail.com
www.ristoranterossi-atelier.be

Facebook

kindvriendelijk take away cadeaubonnen keuken doorlopend open Italiaanse keuken lunch dessert apero streekproducten seizoensgebonden traiteur
 • Brasserie-Absolut (0.10071476823933398 km)

  Smakelijke gerechtjes met… Absolut Wodka natuurlijk. Maar ook met bieren. Of maak uw keuze uit de suggestiekaart. Frans-Belgische keuken met dagverse producten. Met tuinterras en buitenkeuken!

 • OPEK (0.13115169294130077 km)

  OPEK is dé bruisende culturele site aan de vaartkom in Leuven waar verschillende kunstdisciplines elkaar ontmoeten in dans, theater, beeldende kunsten, literatuur en fotografie. De site is een ontmoetingsruimte waar je voorstellingen bijwoont en debatten volgt. Je kan je stem laten horen bij het acteren of zingen en, tekenen, schilderen en fotograferen behoren ook tot het pallet. Kom eens langs met je vereniging om te vergaderen, organiseer een familiebrunch of spreek af met je vrienden in het gezellige café. OPEK oogt statisch, gehuisvest in een voormalig pakhuis maar de dynamische infrastructuur kan tellen; vijf theaterzalen, twee kunstateliers, werk-,vergader- en repetitieruimtes en een drukbezocht café. OPEK is een huis van verbinden, waar kunstbeoefenaars en -bewonderaars elkaar ontmoeten én verrijken.We hebben zelfs een kunstjeugdbeweging! OPEK is ook de werkplek van de kunsteducatieve organisaties Artforum, Mooss en WISPER, de stadsgezelschappen Het nieuwstedelijk en fABULEUS, de theateropleiding LUCA Drama, het sociaal-artistiek atelier De FactorY en de jongerenorganisatie Urban Woorden. Ook andere Leuvense organisatie vertoeven regelmatig in OPEK, zoals de banaba opleiding cultuurmanagement van de UCLL, 30CC en REused. Een gezellig huis dus!

 • Convento Wines (0.2316768716098541 km)

  Convento Wines is een oergezellige wijnbar waar je zo'n 15 wijnen per glas kan drinken bij een lekker bord én een wijnwinkel met meer dan 100 wijnen uit alle windhoeken én een plek waar je met vrienden en collega's onvergetelijke momenten kan beleven... Wat dacht je van een amusante wijninitiatie of zelf wijn blenden? "We willen bovenal bewijzen dat wijn niet duur hoeft te zijn. Da's dubbel genieten", zegt cavist Stéphane Godfroid.

 • Caffee Coiffee (0.2443817875207281 km)

  No-nonsense salon met persoonlijke benadering van elke klant in een hippe loft, 3 hoog. Geen stijfburgerlijk gedoe, wel de beste snitten in een relaxte sfeer met een drankje en de beste koffie van ’t stad!

 • Convento Food (0.24602821890120657 km)

  Geen zin of tijd om zelf te koken, maar wél om lekker te eten? Dan is er Convento Food! Bij deze traiteur d'origine vind je een heerlijk aanbod om mee te nemen naar huis of het werk: hapjes, soepen, voor- en hoofdgerechten, desserts ... Chef Laura Massa en Ruben Marck bereiden alles ter plekke. Vanaf acht personen kan je op maat bestellen. Ook voor charcuterie, kaas, delicatessen, wijn en speciaalbieren is dit hét adres.

 • Rossi Atelier - Leuven
 • Rossi Atelier - Leuven
 • Rossi Atelier - Leuven
Rossi Ateliers chef Felice combineert de beste seizoensingrediënten, traditionele, lokale recepten, eigen ervaringen en herinneringen en komt uit bij lichte, heerlijke pastagerechten, om ter plekke te proeven of mee te nemen. Extra? De kookworkshops, events en de diner (chef's table) op vrijdag en zaterdagavond.