Restaurant Mykene
016 23 75 23
info@mykene.be
www.mykene.be
-
Troubadour (0.002917654352887872 km)
Ode aan de Belgische keuken met verse marktsuggesties, handgesneden frietjes en klassiekers als konijn op Vlaamse wijze, ossentong, roggevleugel, paling in ‘t groen, kalfslever, niertjes, vers stoofvlees,…
-
Restaurant Oesterbar (0.00982594883069886 km)
De unieke diversiteit aan oesters, dagverse kreeft, visgerechten en uitgebreide keuze aan zeevruchtenschotels in een stijlvol interieur met een ongedwongen, vriendelijke bediening maken dit tot een pareltje.
-
Antoine by Patrick Aubrion (0.011915996685243471 km)
In deze chocolaterie-patisserie verwent Patrick Aubrion u met de lekkerste zoetigheden die de wereld te bieden heeft. Smaken en geuren uit de zoete keukens van weleer worden in het open atelier omgetoverd tot hedendaagse helden. Ontdek de veertien chocolade bolletjes-'truffels', de smeuïge en krokante pateekes, en ook de speciale broden op basis van gerijpte zuurdesems en granen.
-
Koutoubiya (0.01654917791598327 km)
Verkwikkende culinaire reis met verrassende wijnen en suggesties van een fijne keuken die vlot varieert tussen gegrild vlees, visgerechten, de bekende tajines, couscoussen, slaatjes of wildschotels.
-
Sakura (0.01667279197180881 km)
Het fijnproevershart van Leuven waar sakura of kersenbloesem symbool staat voor verse, smaakvolle producten met een oosters tintje: sushi, sashimi en andere onweerstaanbare Japanse culinaire creaties.