Pure Senses


Titecastraat 98, 8200 Sint-Michiels

050 39 36 13
info@pure-senses.be
www.pure-senses.be

sport wellness personal trainer
 • Salens Motors (0.22218436144511525 km)

  Al 35 jaar klasse, kwaliteit en professionaliteit. In 2014 opende SALENS MOTORS een nieuwe showroom in regio Roeselare, met de bekende high-end Jaguar én Land Rover-waarden. U ontdekt er naast de Jaguar XF als berline of sportbrake ook de limousine XJ. Sportiever wordt het met de tweezitsportwagen F-Type, als Roadster of Coupé. De nieuwe XE is zeer aantrekkelijk dankzij zijn zeer lage uitstoot en zijn sportief rijgedrag.

 • Biovita (0.4536425096195243 km)

  Een gediplomeerd team zorgt voor deskundig advies, een warm onthaal en een uitstekende bediening. Ruim assortiment biologische voeding, glutenvrije- en dieetvoeding, raw-food, verzorgingsproducten, boeken, educatief speelgoed, voedingssupplementen... en een bio-natuurslagerij te Sint-Andries. Ruime parking.

 • INHUIS Wooninrichting (0.4729005859843031 km)

  Eigentijdse designcollecties en nieuwe woontrends: salons (leder/stof), tafels en stoelen, dressoirs, tv-meubelen, kasten op maat, dressings, (jeugd)slaapkamers, matrassen... alles om van uw huis een thuis te maken. Professioneel, gastvrij en vlot bereikbaar.

 • L.E.S.S. (0.6212068139779011 km)

  Love. Eat. Share. Smile. Lekker ongedwongen tafelen in een bistro-sfeer, met vrienden of familie. Hier geniet u van gerechten uit diverse regio’s van het Iberisch schiereiland, met de bekende Gert De Mangeleer-touch. Think global, eat local: de producten en wijnen komen van kleine en ecologische producenten uit onder andere Catalunya, Castilla y León en Extremadura en werden geselecteerd door Joachim Boudens.

 • Dhondt - Woon.dhondt (0.6427228024398841 km)

  U zoekt een fabuleuze tafelcollectie? Innovatief keukenmateriaal? Eén adres: Dhondt. Meer nog. Op de eerste verdieping ontdekt u bij Woon.dhondt kwalitatief en tijdloos design. Van één meubelstuk of tapijt tot volledig interieurontwerp en uitvoering. Bovendien kunt u bij Dhondt ook steeds terecht voor trendsettende geschenkcollecties en al uw verlanglijsten. Voor elk budget. Hier stapt u voldaan buiten. Wist u trouwens dat u ook in Roeselare en Sint-Martens-Latem terecht kan bij Dhondt? Meer info op dhondt.be

 • Pure Senses - Sint-Michiels
Cardio- en Krachttraining, Fit Circuit, Personal Training, Rugschool, Trilplaat, Voedingsadvies, Afslankprogramma, Seniorenfitness, Medische Trainingstherapie, Yoga, Tai Chi, Groepslessen, Wellnessruimte, Sauna, Stoombad, Infraroodcabine, Binnen- en buitenligruimte, Sportbar... Wellness en genieten in de ruimste zin van het woord, op een plek waar iedereen zich op elk moment van de dag en op gelijk welke manier kan ontspannen. Voel je thuis in Pure Senses, een club waar sociaal contact vanzelfsprekend is, waar men rekening houdt met het individu en waar je geen nummer bent zoals in vele fitnesscentra.