Pink Gin


Geldmuntstraat 4, 8000 Brugge

050 70 41 34
info@pinkgin.be
www.pinkgin.be

Instagram

dames heren kleding accessoires dameskleding herenkleding multibrand boetiek styling mode-accessoires zonnebrillen
 • Frederiek Van Pamel Interieur (0.020082827059881694 km)

  Bijzondere interieur en bloemen conceptstore waar u voor altijd zou willen rondhangen, niet enkel omdat ze meerdere keren per jaar van look verandert, maar vooral omdat ze u omringt met een ongekende diversiteit aan bijzondere objecten, van klein- naar grootmeubel, van lief klein boeketje tot het royale bloemstuk of bijzonder geurende rozen, vers uit Equador. Dit alles kan ook op verplaatsing, want zowel uw intieme feesten als grote evenementen ademen voortaan stijl en klasse dankzij de magische toets van dit fleuro-interflora lid. Los en laadzone tegenover de winkel en ondergrondse parking De Biekorf op 2min.

 • Brasserie Raymond (0.021570809610667492 km)

  Herleef de grandeur van een authentieke Franse brasserie in een nieuw kleedje met oog voor details zoals de typische ongedwongen sfeer en zaalbereidingen. Van schaaldieren tot américain of wildgerecht.

 • iO. Liesbeth & Griet (0.022337509854539354 km)

  Nood aan een hedendaagse brilmontuur? Een bril die je persoonlijkheid mooi accentueert? Nieuwe glazen? Of wordt het hoog tijd voor een professionele oogmeting? Bij iO. Liesbeth & Griet ben je helemaal aan het juiste adres. Deze geraffineerde optiekzaak is helemaal mee met de tijd en is dé plek waar je terechtkunt voor topkwaliteit aan een scherpe prijs. Hartelijke ontvangst, professionele service en advies. De vriendelijke staf helpt je bij het vinden van het juiste montuur of past graag je brilglazen aan. Voor alles wat met contactlenzen te maken heeft, werkt iO. Liesbeth & Griet samen met Lensonline, de meest betrouwbare contactlenssite in België. Je hoeft het echt niet verder te zoeken want je bent welkom en dat voel je.

 • Duvelorium (0.02446204792919479 km)

  Het Duvelorium is de ideale plek om te bekomen van een bezoek aan Brugge. U kan er verschillende speciaalbieren degusteren en vanop het panoramisch terras kan u genieten van een adembenemend uitzicht.

 • De Reyghere Boekhandel (0.029534226904443253 km)

  Vindt u het hier niet, dan vindt u het nergens. Naast een verbluffende lijst titels is ook de internationale pers alom vertegenwoordigd in de enorme waaier boeken, kranten en magazines.

 • Pink Gin - Brugge
Vlak in het Brugse centrum (dichtbij de markt) vindt u deze uitnodigende conceptstore waar u elk seizoen verwend wordt met de laatste nieuwe en trendy must-haves, zowel in kleding als accessoires. Voor ieders budget. Hier vindt u dat ene item waar u al een jaar naar op zoek bent. Wie hier buiten stapt, straalt.