Petit Bazaar


Koningin Elisabethlaan 34, 9000 Gent

09 373 44 12
info@petitbazaar.be
www.petitbazaar.be

Facebook Instagram

kids kleding accessoires interior & design webshop home accessoires Scandinavisch giftshop cadeaubonnen meubelen kinderkleding babykleding multibrand boetiek Ik koop Belgisch handgemaakt verlichting personal shopping mode-accessoires
 • Best Western Chamade *** (0.02378053421547185 km)

  Dit gezellig en familiaal hotel verwelkomt U graag in de Gezelligste Stad van Vlaanderen, Gent.
  BW Hotel Chamade is een 3-sterren hotel gelegen in de residentiële buurt van Gent, vlakbij het Sint-Pietersstation en op wandelafstand van het historische centrum van Gent. Met tramlijn 1 bent u op een wip in het centrum of aan Flanders Expo.

 • Optiek Collette (0.034750692872954146 km)

  Lindberg, Barton Perreira, theo, Hoet, Tom Davies, Adidas, Paul Frank, Mykita, Michel Henau,... Uiterst precieze oogmeting, hulp bij keuze van de meest geschikte glazen, lenzen of de best passende montuur... Kortom, vakmanschap. Kom gerust eens langs of maak een afspraak in de Zeiss Vision Store.

 • Alix - Table & Jardin d’Amis (0.10714574236529269 km)

  Bij Alix is het gezellig, gemoedelijk, groen – ideaal om aangenaam gezelschap te ontvangen. Alle gerechten worden er huisgemaakt en zijn bereid met verse ingrediënten, specerijen en kruiden, steeds volgens het seizoens- en marktaanbod! Alix, dat is koken en praten, proeven en lachen, ruiken en genieten, en bovenal samenzijn. Van woensdag t.e.m. vrijdag kan je er lunchen (het hele jaar), van donderdag tot en met zaterdag dineren (november t.e.m. maart). Op zondag kan je er brunchen, tijdens de zomermaanden zelfs tijdens een picknick in de tuin: ontvang je picknickmandje, kies een plekje in het gras of op het terras, en schuif aan bij het buffet in de serre. Is het restaurant niet open, dan kan je er terecht met een privé-groep vanaf 15 personen voor een brunch, een afternoon tea of een sharing dinner. De prachtige stadstuin kan je dan weer afhuren voor een trouwpartij, babyborrel, of ander feest of evenement. Alix verzorgt de catering en legt haar gasten uitgebreid in de watten. Organiseer je liever iets thuis of op het werk, dan kan je gerechten afhalen, of Alix komt het feest op jouw locatie tot in de puntjes verzorgen!

 • The Hamptons cocktail bar (0.15124053421216999 km)

  Lekker genieten van Amerikaanse klasse met verfijnde cocktails: ambachtelijk gemaakt met huisgemaakte siropen, sappen en premium spirits, kwaliteitschampagne en -wijn. Vanaf zomer 2019, ook in de prachtige tuin! De bar en tuin zijn bovendien te huur voor privé events.

 • S.M.A.K. (0.28059281530006297 km)

  Het S.M.A.K. toont een overzicht van de ontwikkelingen in de nationale en internationale kunst van 1945 tot nu. Op landelijk niveau is het S.M.A.K. hét toonaangevende museum voor actuele kunst, op internationaal vlak dat van de uitdager, de opiniemaker.

 • Petit Bazaar - Gent
 • Petit Bazaar - Gent
 • Petit Bazaar - Gent
 • Petit Bazaar - Gent
 • Petit Bazaar - Gent
 • Petit Bazaar - Gent
Kidsstore van 0-12j. Kleding en speelgoed met een hart voor eco. Op zoek naar een cadeautje? If it's cute, we've got it!