Personal Trainers - Generation Fit


Brusselsesteenweg 135 A, 9090 Melle

0477 42 27 54
info@generation-fit.be
www.generation-fit.be

Facebook Instagram

sport
 • Soave Beautybar (1.913074996671401 km)

  Beauty treats in een ontspannen sfeer, met aandacht voor relaxatie, huidverbetering, meer energie en een herboren evenwicht. Naast klassieke verzorgingen ook gespecialiseerde voetverzorging, gelish & gelnagels.

 • Venice Beach - Ghelamco Arena (2.0410648762275185 km)

  Hoog tijd om je fysiek en/of kracht en lenigheid wat bij te werken, en wil je hierbij een op en top persoonlijke en professionele benadering in een opperbeste sfeer? Maak dan nu een afspraak voor een strategiesessie waarbij je volledige fysiek in kaart wordt gebracht. Alles is mogelijk: 1on1, groepslessen, vrij trainen ... De meest populaire formule is 4on1 waar je in een groep van 4 telkens een uitdagend gepersonaliseerd programma krijgt met een no-nonsense aanpak. Heb je een blessure of zwakke punten? Daar wordt rekening mee gehouden. Je wil grenzen doorbreken? Geen probleem. Opnieuw in vorm komen, revalideren? Het gebeurt allemaal met de nodige knowhow, door professionele coaches. Wie kiest voor Venice Beach kiest voor verandering, zowel in lichaam als geest.

 • Grade (2.172965771750813 km)

  De nieuwe start van Grade wordt vanaf 1 december 2017 een retour: Een retour van de chef zelf, na één en een half jaar ‘sabbatical’. Een retour van de stad naar de gezelligheid van de randstad. Een retour naar de klassieke, authentieke smaken met een eigen twist. Een retour dus. En in stijl. Open voor lunch, dinner, én ontbijt of apero op zondag.

 • New Zebra (2.547731675681185 km)

  In 2013 opende New Zebra haar deuren, een hoogstaand staaltje architectuur waarvan de bolle gevel ongetwijfeld een blikvanger wordt voor wie de stad langs het viaduct binnenrijdt. New Zebra zet de bakens uit voor de stad van de 21ste eeuw. Net als het huidige project Zebrastraat zal New Zebra drie functies - wonen, events en cultuur- onder één dak combineren. Het nieuwe complex vormt een gedurfde uitbreiding van het bestaande project, met een grote polyvalente ruimte, een ondergrondse parking voor 100 wagens, 40 appartementen en een artistieke binnenplaats die de twee gebouwen met elkaar verbindt. Fun fact is dat restaurant Jour de Fête hier een nieuw onderkomen vindt.

 • Zebrastraat (2.563849431343941 km)

  Zebrastraat Zebrastraat – de bruisende ontmoetingsplek
 De Zebrastraat is een uniek gegeven in Gent en rust op drie pijlers: wonen, cultuur en evenementen. Je kan er woningen huren, cultuur beleven en evenementen organiseren. Deze inspirerende locatie ligt aan de rand van het Gentse stadscentrum en biedt een excellent staaltje van prachtig gerenoveerde en gloednieuwe architectuur. De modern vernieuwde lounge van Zebrastraat heeft een complete renovatie ondergaan met een design van de kunstenaar Didier Faustino en kreeg de naam XYZ Lounge. De Lounge is open op donderdag van 18 uur tot 24 uur en van zaterdag tot zondag van 14 uur tot 18uur.

 • Personal Trainers - Generation Fit - Melle
 • Personal Trainers - Generation Fit - Melle
 • Personal Trainers - Generation Fit - Melle
 • Personal Trainers - Generation Fit - Melle
 • Personal Trainers - Generation Fit - Melle
 • Personal Trainers - Generation Fit - Melle
Bij Mulamba Van den Hende krijgt u na een uitgebreide analyse een persoonlijk bewegingsplan met focus op het ontwikkelen van kracht, snelheid, lenigheid, wendbaarheid en stabiliteit. U vindt de functionele oefeningen ook terug in het boek ‘Functional fit’. U wil wat gewicht kwijt? Een bewegingsprogramma met aangepast voedingspatroon helpt u verder. Voor groepjes zijn er X-biking en functionele trainingen met hoge FUN-factor.