Past à Porter


Tiensestraat 48 - Parijsstraat 8, 3000 Leuven


rein_daneels@hotmail.com
www.pastaporterleuven.be

take away Italiaanse keuken restaurant
 • Troubadour (0.028341421890393667 km)

  Al 25 jaar dé plek voor echte Vlaamse evergreens, gaande van varkenswangetjes, kalfsniertjes tot konijn met pruimen. Lekker met perfecte, handgesneden frietjes, huisgemaakte sauzen en prachtige wijnen...

 • Restaurant Mykene (0.028469883952023767 km)

  Topadresje in de verkeersvrije Muntstraat in Leuven! Hier eet u het lekkerste uit de Belgische keuken met daarbij een uitzonderlijk aanbod aan Belgische bieren: de perfecte foodpairing! Chef Stijn werkt met seizoensgebonden producten die hij zorgvuldig uitkiest om de perfecte vlees-, vis en vegetarische gerechten te bereiden. Ook lacto-ovo-vegetariërs, veganisten en raw food-adepten hebben hier een ruime keuze. De chef tracht ook rekening te houden met mogelijke allergieën: u hoeft het ons gewoon te vertellen… Naast een prachtig restaurant met twee afzonderlijke zaaltjes en een ruim terras beschikt Mykene ook over een aangename polyvalente loft voor vergaderingen, recepties of feesten tot 60 personen. U bent van harte welkom!

 • Madmum Coffee Roasters & Bar (0.029722813827761565 km)

  De lekkerste koffie van Leuven, met in-house geroosterde koffiebonen, directe en eerlijke import van Zuid-Amerikaanse/Afrikaanse koffieboeren. Leuk plekje voor huisgemaakt ontbijt, lunch en vieruurtjes.

 • Osteria Michele (0.03968509121641562 km)

  Eigenaar Michele is een geboren en getogen Siciliaan. Hij kent het zuiden van Italië als zijn broekzak. Maar Michele is fan van de hele Italiaanse gastronomie. Het land, de mensen, de smaken. Elk jaar trekt hij meerdere keren op ontdekkingsreis in zijn geboorteland. Om van elke streek de pure ingrediënten en klassieke recepten te proeven, mee te nemen en u ervan te laten genieten. Semplice, puro, originale Chef Roberto is Italiaan pur sang. Onze nieuwe Chef is afkomstig van Cosenza, Calabria en heeft een heuse gastronomische ervaring achter de rug in verschillende werelddelen waaronder, Italië, Frankrijk, Duitsland, Engeland en ook Argentinië!

 • Koutoubiya (0.0400105153033956 km)

  Verkwikkende culinaire reis met verrassende wijnen en suggesties van een fijne keuken die vlot varieert tussen gegrild vlees, visgerechten, de bekende tajines, couscoussen, slaatjes of wildschotels.

 • Past à Porter - Leuven
 • Past à Porter - Leuven
 • Past à Porter - Leuven
Budgetvriendelijke pastabar waar u op één minuut binnen en buiten bent. Ruime keuze aan klassieke én originele huisbereide sauzen; heerlijke tiramisu, chocomousse en lekkere Rom-koffie. Ter plaatse of take way.