Parkhotel Brugge ****


Vrijdagmarkt 5-6, 8000 Brugge

050 33 33 64
info@parkhotelbrugge.be
www.parkhotelbrugge.be

stadscentrum hotel
 • Forum (Concertgebouw) (0.05242458891445725 km)

  Dit museumplatform voor actuele kunst is het resultaat van een uniek samenwerkingsverband tussen Musea Brugge en de vzw Concertgebouw. De Musea Brugge willen naast hun aandacht voor het historische patrimonium ook hedendaagse kunst in focus brengen. Die ambitie kreeg vorm in Forum+. De focus ligt op monografi sche tentoonstellingen van sculpturen, installaties enz. In Forum+ kan je bovenop een hap actuele kunst trouwens gratis genieten van een schitterend panorama op de stad.

 • Portinari **** (0.06769963083586253 km)

  Het hotel is gelegen in het centrum, dichtbij het station. Alle bezienswaardigheden en de restaurants liggen op 5 minuten wandelafstand. Bij aankomst wordt U verwelkomd door ons behulpzaam personeel. Alle kamers en de receptie werden recent gerenoveerd. U kan Uw auto parkeren in de ondergrondse parking "Centrum" gelegen voor het hotel.

 • Concertgebouwcafé (0.07890757091157787 km)

  Fijne trekpleister voor iedereen die houdt van een lekkere kaart vol seizoensgebonden gerechten, een drankje of krant-en-koffiemoment. Check ook het originele Concertgebouw Circuit-bezoekparcours!

 • Tapijten Muylle (0.08354790616619323 km)

  Ruime keuze aan tapijten, wat je stijl, smaak of budget ook is. De nieuwste trends in materialen, kleuren en looks; ook tijdloze klassiekers en eenvoudige, neutrale designs. Daarnaast zijn er ook bijpassende accessoires zoals sierkussens en plaids. Hier vind je zeker inspiratie, informatie, maar vooral service. Bespreek met het enthousiaste team de mogelijkheden, neem stalen mee naar huis en probeer en beleef je favoriete tapijt bij je thuis, in de juiste sfeer. Op wandelafstand van 't Zand. Ook met de auto geraak je hier gemakkelijk; je kan vlot parkeren aan de achterkant van de winkel of in de parking onder 't Zand. Vraag naar je '1 uur gratis parkeren' voucher! Je bent dubbel zo welkom via de twee ingangen, voor- en achteraan.

 • Le Pain de Sebastien (0.08549515908315605 km)

  Brood, brood en nog eens brood. Maar niet zomaar brood... Lekker, krakend, vers uit de oven. Om spontaan van te beginnen watertanden. De passie voor brood gaat ver bij Sébastien Cailliau. Hij reisde naar Frankrijk om daar de kneepjes van het vak te leren van de meesters. Nu deelt deze artisan boulanger zijn liefde voor lekker brood in zijn eigen bakkerij in Brugge. Wij kunnen er niet aan weerstaan om onderweg naar huis alvast het korstje op te eten.

 • Parkhotel Brugge **** - Brugge
 • Parkhotel Brugge **** - Brugge
U bent van harte welkom in het ParkHotel waar comfortabele luxe en familiale traditie op een unieke wijze worden gecombineerd. Op een voorname plaats aan 't Zand, in het hart van de middeleeuwse stad Brugge vindt u het ParkHotel. Een perfecte ligging voor een geslaagd verblijf op niveau.