Brasserie Paname


Zeedijk De Haan 13, 8420 De Haan

059 41 06 01
info@paname.be
www.paname.be

Facebook Instagram

terras kindvriendelijk wifi Franse keuken Belgische keuken lunch dessert koffiehuis bier soep visrestaurant vleesrestaurant apero brasserie restaurant streekproducten vieruurtje terras aan het water seizoensgebonden geschikt voor groepen
 • Arcade Shoes & Bags (0.02314448378120009 km)

  Women: Alberto Fermani, Benoîte C., Candice Cooper, Dany G., Fru.it, Janet Sport, Sam Edelman, Scholl, Sensunique, Twin-Set, Philippe Model, Pielsa, UGG,... Bags: Abro, Dany G., Twin-Set,... Men: Alex Cooper, Polo Ralph Lauren, Pielsa, Sebago Bij Arcade vindt u de ultieme schoenen-en accessoirecollectie voor beach chic & city classy!

 • MANO (0.0313282639188444 km)

  Dagje De Haan? Geniet hier van vers huisbereid roomijs, pannenkoeken en Brusselse wafels (specialiteit!) en de uitgebreide snackkaart (croques, pasta's, salades, suggesties ...). Geserveerd met een schitterend zeezicht.

 • Guapa (0.05326141000841435 km)

  Summier uitgekozen collecties voor de trendy vrouw: van feestkleedje naar stoere jeans of comfy loungewear, met matching schoenen en hippe accessoires. Well-being van de klant staat hier voorop.

 • Apart! & Moment! (0.06844555423332951 km)

  Apart!one en Apart!too hebben alles in huis om van je (kort)verblijf een topherinnering te maken. Unieke combinatie van hotel en B&B waar stijl en comfort hand in hand gaan, vlakbij zee en strand. Koffiehuis Moment! staat garant voor een heerlijk ontbijt, creatieve lunch en fijn dessert, on the spot of on the go.

 • Hotel Astel (0.07797096771362935 km)

  Prachtig gerenoveerd Belle Epoque viersterrenhotel met brasserie en bar, uitgebaat door de familie Bart, Carine en An Sofie Eerebout-Bouwens. Geschikt voor elk soort Kust-verblijf, van één en tweepersoons- tot familiekamers. De hartelijke ontvangst geeft je meteen een chez-toi-gevoel, net als het uitgebreide ontbijtbuffet. Ideale uitvalsbasis om te wandelen en te genieten van duinen, bos en strand, te fietsen door de polders, te golfen, een balletje te slaan in parc de potiniere of te watersporten. Ook culinair een aanrader: in de landelijke-strak aangeklede brasserie vind je heerlijke verse én in huis bereide kleine gerechten en een wekelijkse nieuwe suggestie, koffie, verse pannenkoeken en wafels. Voor een apero, fris biertje, wijn of iets sterkers is iedereen welkom in de bar.

 • Brasserie Paname - De Haan
 • Brasserie Paname - De Haan
 • Brasserie Paname - De Haan
 • Brasserie Paname - De Haan
Hier ga je meteen terug naar de oude glorie van de grote Parijse brasseries, met mooie belle-epoque toets. Geniet van een no-nonsense keuken, met een mix van classics en de betere brasseriegerechten. Hartelijke ontvangst en bediening. Groot terras (verwarmd in de winter) en binnen gezellig  aan de haard. Rolstoelvriendelijk.  
Hier ga je meteen terug naar de oude glorie van de grote Parijse brasseries, met mooie belle-epoque toets. Geniet van een no-nonsense keuken, met een mix van classics en de betere brasseriegerechten. Hartelijke ontvangst en bediening. Groot terras (verwarmd in de winter) en binnen gezellig  aan de haard. Rolstoelvriendelijk.   Dagje De Haan en honger of dorst? Loop binnen of reserveer een plek in deze fijne brasserie. Binnenkomen in deze brasserie werpt je meteen terug in de tijd, de oude glorie van de grote Parijse brasseries in combinatie met de belle-epoque stijl van De Haan, waar je kan genieten van een eenvoudige no-nonsense keuken, met op de kaart een mooie mix van classics en de betere brasseriegerechten. Hartelijke ontvangst, dito bediening. Perfect voor een leuke culinaire stop aan de Kust. Groot terras (verwarmd in de winter) en binnen nog eens zoveel plaatsen met een gezellig salon aan de haard. Zo goed als op alle plekjes heb je zicht op zee. Er werd ook rekening gehouden met rolstoelgebruikers.