Osteria Michele


Tiensestraat 23, 3000 Leuven

016 90 15 38
info@osteriamichele.be
www.osteriamichele.be

Facebook Instagram

terras cadeaubonnen Italiaanse keuken lunch diner restaurant
 • Zahia Leuven (0.008641519515933945 km)

  Tsjechisch glas, halfedelstenen, muranoglas en prachtig (verguld) zilver. Pret-à-porter collectie, én maatwerk. Dankzij onze workshops juweelontwerp kan u ter plekke of thuis zo aan de slag!

 • Antoine by Patrick Aubrion (0.01722191635261205 km)

  In deze chocolaterie-patisserie verwent Patrick Aubrion u met de lekkerste zoetigheden die de wereld te bieden heeft. Smaken en geuren uit de zoete keukens van weleer worden in het open atelier omgetoverd tot hedendaagse helden. Ontdek de veertien chocolade bolletjes-'truffels', de smeuïge en krokante pateekes, en ook de speciale broden op basis van gerijpte zuurdesems en granen.

 • Restaurant Mykene (0.017891923750137026 km)

  Topadresje in de verkeersvrije Muntstraat in Leuven! Hier eet u het lekkerste uit de Belgische keuken met daarbij een uitzonderlijk aanbod aan Belgische bieren: de perfecte foodpairing! Chef Stijn werkt met seizoensgebonden producten die hij zorgvuldig uitkiest om de perfecte vlees-, vis en vegetarische gerechten te bereiden. Ook lacto-ovo-vegetariërs, veganisten en raw food-adepten hebben hier een ruime keuze. De chef tracht ook rekening te houden met mogelijke allergieën: u hoeft het ons gewoon te vertellen… Naast een prachtig restaurant met twee afzonderlijke zaaltjes en een ruim terras beschikt Mykene ook over een aangename polyvalente loft voor vergaderingen, recepties of feesten tot 60 personen. U bent van harte welkom!

 • Restaurant Oesterbar (0.019540543500314856 km)

  De unieke diversiteit aan oesters, dagverse kreeft, visgerechten en uitgebreide keuze aan zeevruchtenschotels in een stijlvol interieur met een ongedwongen, vriendelijke bediening maken dit tot een pareltje.

 • Troubadour (0.02065251296480404 km)

  Ode aan de Belgische keuken met verse marktsuggesties, handgesneden frietjes en klassiekers als konijn op Vlaamse wijze, ossentong, roggevleugel, paling in ‘t groen, kalfslever, niertjes, vers stoofvlees,…

 • Osteria Michele - Leuven
 • Osteria Michele - Leuven
La dolce vita op het bord? Zoek niet langer. In het knusse Osteria Michele krijgt u een mooie keuze uit simpele, eerlijke, seizoensgebonden, Italiaanse gerechten met authentieke Italiaanse – lokaal en directe import - producten, én een prachtige selectie wijnen. De sfeer? Ongedwongen en huiselijk, en een goedlachse service. Chef Alonzo – van het inmiddels gestopte La Vita è Bella - kookt met ervaring in de vingers en schotelt u het lekkerste uit de Italiaanse keuken voor: ossobuco, vitello tonnato of een andere klassieker, met een moderne schwung. Verrukkelijk. U kunt hier ook heerlijke Italiaanse producten kopen: de verse pasta vol smaak, olijfolie vers van de pers, heerlijke balsamicoazijn, de fijnste Italiaanse wijnen, limoncello en grappa. Benvenuto a tutti! Groepen kunnen hier op aanvraag ook buiten de openingsuren terecht. In town for business? Probeer de 3-gangenlunch. In de zomer geniet u dubbel op het terras.