Optiek Talpa


Gistelsesteenweg 474, 8200 Sint-Andries

050 38 88 28
brugge@optiektalpa.be
www.optiektalpa.be

Facebook Instagram

brillen opticien styling mode-accessoires zonnebrillen
 • Juwelier Coens (0.03761948092478003 km)

  Trendy collectie (18k en briljant), aangevuld met eigen creaties, juwelen op maat én microscopisch zetwerk. Hier vind je – dankzij 25 jaar ervaring – precies wat je zoekt.

 • Xperience Center (0.3331310771099536 km)

  Hét walhalla voor iedereen die op zoek is naar een fantastische (multi)media-beleving. Xperience Center Brugge is een ankerpunt waar u niet enkel de nieuwste/trending producten (audio/tv/multimedia/IT/foto/film) ontdekt, maar ook terechtkunt voor professioneel advies en een uitstekende service. Zien, horen, voelen en vooral beleven, dat is Xperience Center ten voeten uit! Extra troef: de ruime gratis parking.

 • Biovita (0.7841895686750628 km)

  Een gediplomeerd team zorgt voor deskundig advies, een warm onthaal en een uitstekende bediening. Ruim assortiment biologische voeding, glutenvrije- en dieetvoeding, raw-food, verzorgingsproducten, boeken, educatief speelgoed, voedingssupplementen... en een bio-natuurslagerij te Sint-Andries. Ruime parking.

 • INHUIS Wooninrichting (0.8085383369051891 km)

  Eigentijdse designcollecties en nieuwe woontrends: salons (leder/stof), tafels en stoelen, dressoirs, tv-meubelen, kasten op maat, dressings, (jeugd)slaapkamers, matrassen... alles om van uw huis een thuis te maken. Professioneel, gastvrij en vlot bereikbaar.

 • Bar Bulot (0.8908888247346508 km)

  Wat begon als een fris pop-up restaurant werd dankzij het immense succes een vaste waarde. Bar Bulot is een telg uit de Hertog Jan *** Restaurant Group en vergast zijn cliëntèle op een Noord-Franse geïnspireerde keuken met seafood-signatuur (oesterbereidingen, kreeft, fruits de mer ... ) in een laid-back maritieme sfeer. In een lekkere laissez-aller ambiance geniet je van absolute topkwaliteit uit de zee. Aan het culinaire roer staan chef Pieter Lefevere en maître d' Maxime Depreitere (allebei ex-Hertog Jan). Wie zich graag laat verwennen in de groene rand van Brugge, hoeft echt niet verder te zoeken. De vlotte bereikbaarheid én het terras onder de bomen zorgen voor een onbekommerde culinaire beleving.

 • Optiek Talpa - Sint-Andries
 • Optiek Talpa - Sint-Andries
Voorheen bekend als Optiek Monset en nu onder de grote vleugels van Optiek Talpa, op een nieuwe bestemming. Optiek Talpa staat ook nog steeds garant voor professionele oogmetingen, aanpassen van contactlenzen, Allrisk-verzekering, gratis onderhoud, navulbare reinigingsspray, een kopje koffie en nog zo veel meer. Met 40 jaar ervaring ben je hier aan het juiste adres voor een nieuwe bril, de juiste glazen, contactlenzen en vakkundig advies. Modebewust? Het professionele team zoekt graag mee naar een karaktervolle bril die helemaal aansluit bij je persoonlijkheid. Ook de allerkleinsten zijn hier koning: dankzij het Juniorplan krijgen ze gratis glazen (tot en met 12 jaar). Nieuwsgierig naar deze luxeservice? Kom snel een kijkje nemen: Julie & Manon ontvangen je steeds met de glimlach.