Noah


Handelsdokkaai 3, 9000 Gent

09 223 66 89
info@noah.gent
www.noah.gent

Facebook Instagram

terras take away cadeaubonnen wifi parking huisdieren toegelaten lunch bier salade apero terras aan het water geschikt voor groepen
 • Haven (0.321368770500131 km)

  HAVEN is thuiskomen op plekken van over de hele wereld. Je eet lekkers van ver weg maar ook van dichtbij, met aandacht voor eigen streekproducten en seizoensgebonden ingrediënten. We zijn veel meer dan een nieuw lunchadres in Gent. HAVEN is een ontmoetingsplaats, een plek voor een snelle hap of een gezellige koffiepauze. In onze deli vind je dagverse afhaalgerechten en producten om thuis mee aan de slag te gaan. Voor privégroepen en bedrijven zijn er cateringformules op maat, van ontbijt tot een avondmaal aan tafel. We stellen ook graag onze locatie ter beschikking voor je eigen evenement. Je vindt ons in de schaduw van de Blauwe Kraan op de vernieuwde Dok Noord-site. Parkeren kan onder het shopping center om de hoek. HAVEN is open van maandag tot en met vrijdag van 11u tot 18u. Enkel betaalkaarten.

 • deDirekteurswoning (0.33322095712494976 km)

  In een prachtig stuk historisch erfgoed aan Dok Noord vind je de imposante designzaak deDirekteurswoning. Voor liefhebbers van hedendaags meubilair, al 20 jaar een begrip. De focus ligt er op Italiaanse merken, maar het aanbod is uitgebreid en continu evoluerend. Ook inclusief: deskundig advies en perfecte levering.

 • Callas B&B (0.34568920271510706 km)

  Callas B&B is stijlvol herenhuis met charmante stadstuin uit 1874 gelegen in het centrum van Gent.

  De grote troeven zijn: centraal gelegen, gratis parking, mogelijkheid voor langere verblijven, bijzonder ruime kamers, stadstuin, en alle faciliteiten voor kinderen.
  Callas B&B beschikt over twee kamers.
  Een aparte ingang via onze charmante stadstuin garandeert een maximum aan rust en privacy.
  De Studio op de eerste verdieping is een ruime en lichte kamer.
  U vindt er: aparte badkamer met douche en toilet, 2-persoonsbed met springverenmatras, eettafel, salon met zeteltjes, kitchenette, TV-DVD, telefoon, internet met kabel of draadloos.
  De Zolderkamer op de tweede verdieping is een intiem en romantisch nest met open badkamer.
  U vindt er: open badkamer met ouderwets bad op pootjes, apart toilet, 2-persoonsbed type boxspring, eettafel, salon met zeteltjes, TV-DVD, telefoon, internet met kabel of draadloos.
  Onze befaamde ontbijten zijn in de prijs inbegrepen en worden aan de kamer geserveerd. Ze bestaan uit bio- producten en huisgemaakte confituren.

 • MIAT (0.3613949845047052 km)

  Het MIAT (Museum voor Industriële Archeologie en Textiel) is een historisch museum dat de periode van 1750 tot nu belicht. De evolutie van de industriële samenleving komt er uitgebreid aan bod: de eerste industriële revolutie, de opkomst van de machine, de evolutie van de consumptiemaatschappij, de technische evolutie, het dagelijks leven.

 • Bar Mitte (0.3956605941228561 km)

  Deel van het Industriemuseum, een hub/kruispunt voor creativiteit, met tweemaandelijkse after work, maandelijkse quiz, la Bodega Negra (donderdag) met overheerlijke cocktails en tweemaal brunch op zondag.

 • Noah - Gent
 • Noah - Gent
Prachtig gerenoveerd binnenschip met eigentijdse & gezonde lunch. ‘s Avonds legendarische pop-ups met gastchefs. Locatie ook te huur voor privé events. (vlot parkeren) #alwaysbetteronthewater