Much WoW


Haringsteeg 5, 9000 Gent

Geen
muchwow@telenet.be
muchwowshop.com

Facebook Instagram

kids kleding accessoires interior & design home accessoires boeken muziek speelgoed vintage giftshop cadeaubonnen art gallery streetwear kookwinkel conceptstore juwelier verzorgingsproducten mode-accessoires make-up kantoorartikelen tweedehands
 • La Malcontenta (0.009136217336947194 km)

  Een stukje zon uit het exotische La Palma getoetst aan culinaire klasse met zuivere producten. De Canarische keuken kruist Spaanse en Afrikaanse elementen wat resulteert in overheerlijke tapas en gerechten.

 • Bij den wijzen en den zot (0.02348386371359757 km)

  Genieten van een marktverse Franse keuken, tevens winnaar
  'Béste Gentse Viswaterzooi', in een origineel 16de-eeuws gildenhuis...of het Patershol op zijn charmantst, alleroudst en zeker 'meer wijs dan zot!'

 • BOON (0.03428472905127705 km)

  Prachtige zaak! Unieke art-decosetting, waar je de liefde voor lekker en puur eten voelt op je bord. Salades met veggie spreads, quiches, dagsoep of koffie met taart, en verkwikkend ontbijt op zaterdag en zondag. Ook apero!

 • Julie’s House (0.05448849615639671 km)

  Julie haalde als eerste de cupcake naar Gent. Tien jaar later is dit de hotspot voor mensen die tuk zijn op cupcakes, koekjes, brownies, meringues en taarten. Alles wordt artisanaal gemaakt in de bakkerij aan de Wiedauwkaai. Eenvoud siert, hier. Je kunt ter plaatse van al dat lekkers genieten met een koffie in de recent vernieuwde én uitgebreide zaal op de eerste verdieping. Absolute topspot!

 • 't Paradijs Van Wenemaar (0.05590716615415692 km)

  In Gent en op zoek naar een adresje om lekker te tafelen? In een totaal vernieuwd historisch pand vergast ‘t Paradijs Van Wenemaar u op een klassiek Frans-Belgische keuken met veel aandacht voor het product en kwaliteit. Hier eet u de authentieke Gentse stoverij met frietjes, een lekker mals stukje Angus beef of een lekkere tong meunière, een perfect stukje gegrild vlees of vis dankzij de JOSPER-houtskooloven, en laat u zich verrassen door het mooie aanbod aan streekbieren. Spontane en vriendelijke bediening, met een persoonlijke, losse toets. Leuk terras met mooi zicht op de torens de Gentse trots. Dé plek als u de Bourgondiër in uzelf wil verwennen, in een losse, amicale sfeer.

 • Much WoW - Gent
 • Much WoW - Gent
Te ontdekken giftshop. Snuisterplek voor cadeaus, verzamelobjecten en Japanse spulletjes. Prachtige selectie keramiek en kitchenware, stationary, cosmetica en miso ramen, boeken, speelgoed, collectables etc. Alles much wow!