Millie Vanillie


Sint-Niklaasstraat 2, 9000 Gent

none
hello@millievanillie.be
www.millievanillie.be

dance afterwork cocktails
 • Champagnekelder (0.041813590615288644 km)

  Champagneliefhebbers dromen er vaak van om een kelder aan te leggen met exquise merken. Omdat het vaak bij dromen blijft, kunt u hier in de schaduw van de Sint-Niklaaskerk, verschillende soorten Grand Cru Champagnes ontdekken, per glas of per fles, mét artisanale hapjes of een portie verse oesters. De flessen werden stuk voor stuk en met liefde geselecteerd bij kleine champagneboeren. Zeer de moeite is ook de champagnedegustatie (3 of 4 glazen) die u de verschillende druiven laat ontdekken. De prachtige middeleeuwse setting, het Franse chanson én mooie terras krijgt u er helemaal gratis bij. De kelder leent zich verder perfect tot recepties na een trouwerij - op amper 5' stappen van het stadhuis - een vrijgezellenfeest, pensioen of teambuilding. Waarlijk een adres om te koesteren.

 • Mòris (0.05545517361294923 km)

  …met ’s zomers groot zonneterras en ‘s winters cosy bij de haard. Genieten van een uitgebreide drankenkaart en fingerfood met signatuur van Benoit Dewitte in het hart van de hip-’n-happening buurt.

 • Brasserie Pakhuis (0.062263983725681156 km)

  Naast een kraakverse hedendaagse Frans-Italiaanse brasseriekeuken, verzorgt Brasserie Pakhuis ook de meeste royale oester- en zeevruchtenschotels. Wij serveren producten van "eigen kweek", afkomstig van onze eigen boerderij in het hartje van de Bourgogne, vergezeld door een goed glas wijn van de uitgebreide wijnkaart.

 • Optiek Matthijs (0.07092308540529006 km)

  Hier loodst een zeskoppig team je doorheen all things eyewear. De uitmuntende service en de scherpe prijszetting voeren de toon. Verrassend, fris, en meteen de zaak met het grootste aanbod aan brillen en zonnebrillen in Gent. In het vernieuwde contactlenscenter krijg je de perfecte lenzen aangemeten en in de optiek zelf vind je een enorm ruime keuze aan trendy, stijlvolle en prachtige monturen. Op zoek naar retro of glamour? Je vindt het hier ook. Met een geschiedenis van meer dan honderd jaar, weet je dat je hier aan het juiste adres zit.

 • BE O Versmarkt & Versbar (0.07322798066576125 km)

  Kraakvers bio-aanbod in de Bourdon Arcade, met een full veggie-vegan Versbar waar je kan aanschuiven voor de wekelijks wisselende lunch, soep, ontbijt, cold pressed juices, gebak, koffie en thee.

 • Millie Vanillie - Gent
 • Millie Vanillie - Gent
Weekend-hang-out in een middeleeuwse kelder met retro Tron-interieur. Good vibes, quality drinks, arcade games en dj’s die het beste uit de 80s, 90s, urban en house spelen.