M HKA


Leuvenstraat 32, 2000 Antwerpen

03 260 99 99
info@muhka.be
www.muhka.be

Virtual Tour

musea tentoonstellingen
 • The Hemingway (0.03721384889465257 km)

  Coole jaren ’20 én art-decosfeer – check de toog! - , met op vrijdag- en zaterdagavond een uitgelaten ambiance. Na een drukke werkweek begint u het weekend hier met een frisse pint en goed gezelschap.

 • Cosylook - Bart Verlinden (0.08509482450283731 km)

  ‘Goed geslapen?’ ‘Neen, liggen woelen, en ik heb nekpijn.’ Klinkt bekend in de oren? Dan moet u beslist eens langsgaan bij deze exclusieve familie-slaap-speciaalzaak. Ontspannen en goed slapen zijn essentieel voor een goede levenskwaliteit. Cosylook maakt van uw slaap-­ én badkamer een ankerpunt om tot rust te komen. Prachtig, deze sfeervolle, rustgevende en lichtrijke ruime winkel, vol hoogkwalitatief (design) slaapcomfort en linnen op maat: weelderige en heerlijke zachte (elektrische) boxsprings, bed-, bad- en tafellinnen. Nood aan slaapkamer-interieuradvies? Dan is dit ook het juiste adres. Kortom, hier voelt u de passie voor verkwikkende slaap en gezonde nachtrust. Ruime parking vlak voor de deur.

 • Femont Galvan (0.12331793880912659 km)

  In hun Antwerpse showroom kan u zien waarom Femont Galvan internationaal gereputeerd is inzake design. Van architectuur tot meubelstuk, hun team weet elke ruimte te transformeren naargelang uw smaak.

 • l'Entrepôt du Congo (0.13107555199556364 km)

  Frans-Italiaanse keuken (v. broodjes, pasta tot konijn) in grand-café sfeertje met typerend ruimte- & lichtspel. Divers publiek, voor velen een ideaal begin van de dag. Leuk terras, resto op 1e verdiep.

 • Kaai Design (0.13622673003249297 km)

  Al meer dan 20 jaar de specialist voor je interieur en met een zorgvuldige selectie van high-end designmeubelen. Dankzij de toewijding en knowhow ben je hier aan het juiste adres, van los meubilair tot de volledige inrichting. De in-house interieurarchitecten begeleiden je graag in je keuze voor je woning of project.

 • M HKA - Antwerpen
 • M HKA - Antwerpen
U bevindt zich in het Museum van Hedendaagse Kunst in Antwerpen. Kortweg M HKA, zonder U (maar u spreekt het wel uit als ‘MUHKA’). Het museum behoort tot de acht grote instellingen van de Vlaamse Gemeenschap en houdt de vinger aan de pols van wat er leeft in de hedendaagse beeldende kunst in eigen land en ver over de grenzen heen: locally rooted and globally connected. De rijke en gevarieerde collectie wordt zowel binnen als buiten het museum getoond in steeds wisselende en verrassende presentaties. Het tentoonstellingsprogramma wordt aangevuld met tal van kunstenaarsgesprekken, performances, lezingen, boekpresentaties, wandelgesprekken en activiteiten voor jong en oud. Bovendien is het museum elke donderdagavond open tot 21u00. M HKA is een hotspot in Antwerpen, en een inspirerende ontmoetingsplaats voor kunst, kunstenaars en cultuurliefhebbers.