Mercado


Groenplaats 43, 2000 Antwerpen


info@super-mercado.be
www.super-mercado.be

Facebook Instagram

kindvriendelijk take away wereldkeuken glutenvrij Fastfood 2.0 ontbijt lunch cocktailbar soep apero streekproducten brunch
 • CRU Groenplaats (0.03228567182998253 km)

  Vruchten die barsten van het sap en rijp geplukt worden, desembrood dat 48 uur rijst, kaas die tijd krijgt om een uniek aroma te ontwikkelen. Hier kreeg de natuur alle tijd om fruit, groenten, vis, vlees…. tot hun pure, volle smaak te laten komen, zonder onnodige toevoegingen. Verzorgd met passie, dat proef je.

 • Les Petites... (0.058605005068799454 km)

  Eerste flagshipstore in België van het Franse merk Les Petites. Een ultravrouwelijke, urban collectie met vlotte jurkjes, elegante broeken, vloeiende tops... van heerlijke materialen zoals kasjmier en zijde.

 • A.F. Vandevorst (0.06580899623899852 km)

  Een groot rood kruis aan de gevel van het pand aan de Lombardenvest nummer 20 markeert de exclusieve Flagship Store van A.F.Vandevorst. Het eigenzinnige ontwerpersduo An Vandevorst en Filip Arickx studeerde aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen en samen ontwerpen ze al 17 jaar internationaal gerenommeerde collecties. De creaties staan voor kwaliteit, fijne texturen en materialen en een nauwe link tussen kunst en mode. De Flagship Store verwelkomt u in de intieme wereld van A.F.Vandevorst en is een vaste waarde voor liefhebbers van Belgische mode. De kunstzinnige en verrassende installaties in de etalage laten voorbijgangers zelden onberoerd. Naast de high-end prêt-à-portercollectie, iconische schoenen en lederwaren vindt u er ook limited edition artikelen.

 • Komono Antwerp Flagshipstore (0.06582036536054703 km)

  Al sinds 2009 is KOMONO een community van dromers en designers, met een gedeelde passie voor horloges, optische brillen en zonnebrillen. Hun missie? High-end, kwalitatieve en innovatieve producten toegankelijk maken. Vandaag vind je KOMONO wereldwijd, en nu ook met een speciale plek in het modehart van Antwerpen, waar het allemaal begon. De KOMONO flagship store is te vinden op de Lombardenvest 16-18. Het hedendaagse design met lichte kleuren, spiegels en de rosé gouden toonbank zetten de toon. Inspirerend is de ‘curated room’, een kamer in de winkel die bij elke product-launch mee verandert. Tijdens de opening kon je er de MIRROR chairs spotten van Carla Arocha & Stéphane Schraenen, wat een mooie link vormde met de KOMONO Mirror horlogecollectie.

 • A.P.C. (0.06644335214666382 km)

  Recent gerenoveerde flagship store van het Franse modehuis Atelier de Production et Création. Minimalistisch en elegant design, zuivere uitgepuurde lijnen voor zowel vrouwen als mannen.

 • Mercado - Antwerpen
 • Mercado - Antwerpen
 • Mercado - Antwerpen
 • Mercado - Antwerpen
 • Mercado - Antwerpen
 • Mercado - Antwerpen
De eerste echte food market in België. Naar het voorbeeld van o.a. de London Food Hall en Mercado de San Miguel in Madrid krijg je hier het concept van de overdekte food markets in een feestelijke, zuiderse marktsfeer. Een ware foodie heaven, waar je de hele wereld proeft, nieuwe smaken ontdekt en kennismaakt met cutting edge producten en gerechten. Een culinaire hotspot, een paradijs voor de zintuigen.