LAURESTES


Albert I Laan 1, 8620 Nieuwpoort

0494 82 77 66
reservations@laurestes.be
www.laurestes.be

Facebook Instagram

terras cadeaubonnen parking ontbijt dessert koffiehuis taartjes vieruurtje seizoensgebonden brunch
 • Storms Fashion (0.12885573979244708 km)

  Langs een mooie wandeling vlak bij de haven, nodigt Storms Fashion je uit om te winkelen in stijl. Het verbluffende interieur van de hand van de binnenhuisarchitect Peter Ivens, geeft een extra dimensie aan het ruime aanbod befaamde kwaliteitsmerken. Het effectenspel van spiegels in combinatie met warme houtdecoratie en tal van leuke details die flirten met de zee, maakt het geheel wel heel bijzonder. Voeg daaraan de professionele equipe toe die je met kennis van zaken in een oogopslag perfecte ensembles met toebehoren tevoorschijn tovert, en je keuze zal snel gemaakt zijn!

 • Superdry (0.14762357921182598 km)

  Geboren uit een inspirerende reis naar Tokio, dit Brits lifestyle modemerk met luxueus detailontwerp en hoogwaardige materialen. Gebaseerd op Japanse beelden en vintage Amerikaanse sportswear, in maten vanaf XXS om de hippe tieners te bedienen. De enige 2 Superdry conceptstores aan de Westkust.

 • Wolf (0.19298422687319355 km)

  Wolf gaat op zoek naar het zeldzame vakmanschap van echte kledingspecialisten. In die zoektocht naar exclusieve kledingmerken reizen ze Europa rond. De collecties worden gemaakt door gespecialiseerde fabrikanten met traditionele naaiateliers die al generaties lang de ultieme kwaliteit nastreven van dat specifieke product waarin ze door de jaren heen meesterproducent geworden zijn. Dat zie je niet alleen, dat voel je ook. Elke broek, hemd of jas is een uniek staaltje vakmanschap, speciaal geselecteerd en gemaakt met de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen.

 • Flavie's tafel (0.45484796658766957 km)

  Aangenaam eethuisje dat prat gaat op zijn eerlijke, seizoensgebonden en ietwat Mediterraans getinte keuken. Wisselende, huisbereide suggesties met vooral vis en verse groenten. Meer dan het ontdekken waard.

 • Vishandel Gaétane (0.47782416934298433 km)

  Een zee van vis, recht uit het water, vers in de winkel. Zeevruchtenschotels, visfondue, gourmet en alle vis, schaal- en schelpdieren die u maar wensen kan. Dagelijks voor u geselecteerd in de vismijn.

 • LAURESTES - Nieuwpoort
 • LAURESTES - Nieuwpoort
 • LAURESTES - Nieuwpoort
 • LAURESTES - Nieuwpoort
Boutique B&B waar verwennerij, quality time en sereniteit centraal staan. Ontsnap hier even aan de drukte in vier uniek aangeklede kamers én in een oase van rust, op wandelafstand van de zee. Prachtige, op en top Engelse, high tea formules en ontbijt, ook voor niet-gasten! Lekker vers en gezond. Topspot!