Konditori


Schermersstraat 8, 2000 Antwerpen

03 344 82 93
info@konditori.be
www.konditori.be

dessert bakker/patisserie chocolatier/chocolade
  • Mirlo's (0.12775643241074675 km)

    Kom hier genieten van de goede dingen in het leven, zoals heerlijke koffie. Je kan er de hele dag terecht voor ontbijt en lunch, maar ook voor leuke interieurspullen. Mirlo’s favorieten? Die ontdek je best zelf!

  • Rosier 41 (0.12981935369815276 km)

    High fashion labels aan sterk verlaagde prijzen, met dagelijks nieuwe collectiestukken en last season musthaves van Belgische en internationale topdesigners.

  • Le John (0.13289118265273447 km)

    Tijdloos interieur en jaren vijftig feel in een ongedwongen sfeer met Belgisch design en kunst in een prachtig geklasseerd art-decogebouw. Verfijnde, natuurlijke keuken met topproducten zoals truffels uit Piemonte en rood rund uit de Westhoek. Uitgebreide wijnkaart met biodynamische en terroirwijnen van kleinere wijnboeren. In de jazzy sigaarlounge en bar is er een grote selectie single malt whisky, rum en gin.

  • De Broers van Julienne (0.14230176129991165 km)

    Bekend restaurant waar je het beste uit de veggie/vegan keuken vindt met een paar visgerechtjes. Quiches, salades, buffetten, aperitiefhapjes én vegan brunch. Eerlijke/bioproducten vind je in de biowinkel van zus Juliette, waar je ook kan aanschuiven voor een heerlijke veggie of vegan lunch.

  • Stan (0.14871291911932144 km)

    Stan is hét adres voor knip- en kleuradvies, in een ongedwongen en klantgerichte sfeer. Ook voor hoofdhuidproblemen biedt STAN u een oplossing. Meer? De make-upservice zorgt ervoor dat u straalt op elk feestje.

  • Konditori - Antwerpen
  • Konditori - Antwerpen
  • Konditori - Antwerpen
Brood. Warm en krokant, net uit de oven. Bestaat er iets beters? Wie tuk is op ovenvers, lekker én apart, moet beslist eens langs bij Konditori. Bakker-patissier Steve startte als jonge snaak bij de betere bakkers in en rond het Waasland. In Antwerpen ging hij aan de slag bij topchocolatier DelRey, waar hij zich vijf jaar lang specialiseerde in alle facetten van de patisserie. Bij chefs Bernard Proot en Gunther Van Essche kwam zijn kunde tot volle wasdom. Van reizen naar verre en exotische landen bracht hij ingrediënten en smaken mee, die zijn creaties een originele, aparte toets geven. Na een stage bij de Franse top-patissier François Payard in New York, keerde hij terug naar Antwerpen en opende hij samen met zijn vrouw zij eigen bakkerszaak.