Kempinski Hotel Dukes' Palace


Prinsenhof 8, 8000 Brugge

050 44 78 88
merel.vanderlinden@kempinski.com
www.kempinski.com/bruges

hotel
 • Hotel Prinsenhof **** (0.022947714081502743 km)

  Elke kamer zijn specifiek karakter! Om de behoeften van iedereen te kunnen voldoen, verschillen onze 19 kamers allen in grootte en stijl, van standaard kamers met alle modern comfort, over de luxe kamers en superieure kamers tot onze ruime superieure de luxe kamers, allen met hun eigen karakter toe te schrijven aan een diversiteit in decoratie en kleur. Ervaar het comfort van uw kamer, ontspannend in een badjas, liggend op uw bed met extra zachte hoofdkussens en een comfortabel donsdeken, genietend van één van de vele kanalen op uw televisietoestel of een DVD uit onze privé verzameling. Geniet van een lang bad, sommigen zijn uitgerust met jacuzzi, met heerlijk geurend badschuim en met uw favoriete CD als achtergrondmuziek. 's Morgens ontwaakt u met de geur van ons overheerlijk warm en koud buffet ontbijt. Hoe kunt u beter voorbereid zijn om middeleeuws Brugge te verkennen? Probeer het Hotel Prinsenhof en er is een goede kans u ons nooit zult willen verlaten.

 • Dame De Pique (0.038199500830837625 km)

  D. Schumacher, By Malène Birger, Custommade, Dante 6, MIH jeans, L'autre chose, Nanushka, IRO, Jo De Visscher, Angelheart, Cooee, Kennel & Schmenger... An Pyck, vrouw des huizes van Dame De Pique, opende onlangs haar eigen damesboetiek met een perfect eigenzinnige keuze van exclusieve modemerken en accessoires.

 • Via Giulia (0.040135966355746656 km)

  Als sinds 2008 (de eerste in België die het merk ELISABETTA FRANCHI verkocht) kunt u hier terecht voor een exclusieve, vrouwelijke en elegante collectie, kortom snitten zoals we die van het Italiaanse modehuis ELISABETTA FRANCHI gewoon zijn. De brede waaier aan accessoires en schoenen vullen deze heugelijke concept store perfect aan. Hier stapt u met een volledige outfit naar buiten, mix-'n-match met schoenen, handtassen en juwelen. Vriendelijk, professioneel en zonder haast. U wordt verwelkomd als prinses en loopt buiten als een koningin. Gezellig kader met een koffietje of een glaasje bubbels. Vooraf eens kijken op de online shop? Neem gerust uw tijd. Echte fashionista's weten waarheen!

 • The Gin & Whisky Shop (0.042766402410672116 km)

  De beste spirits ter wereld? Die vindt u hier. Gins, whisky's, cognacs... komen tot leven in deze authentieke setting. Gastheren Jonas & Robin begeleiden u met de nodige egards door het prachtige aanbod.

 • Simon Levelt Brugge (0.04534819830014306 km)

  Al 10 jaar word je hier verleid door de heerlijke geur van versgebrande koffie en bijzondere thee. Het enthousiaste team adviseert je met plezier. Mis zeker ook de vele proeverijen en demonstraties niet.

 • Kempinski Hotel Dukes' Palace - Brugge
Kempinski samen met Thalgo schept een oase van rust en luxe. U geniet van exclusieve schoonheidsbehandelingen en ontspannende massages. De spa biedt een binnenzwembad, sauna, hammam en fitnessruimte.