Hotel Verhaegen


Oude Houtlei 110, 9000 Gent

+32 9 265 07 60
info@hotelverhaegen.com
www.hotelverhaegen.be

stadscentrum bed & breakfast
 • Monasterium PoortAckere *** (0.05556573714468089 km)

  Geen imposante entree of rode loper. Niets wijst erop dat achter de eenvoudige gevel van de Oude Houtlei een ingetogen klooster schuilt: PoortAckere. "Een eiland, verloren in de draaikolk van de rumoerige stad". Eenmaal over de drempel komt u in een intiem monasterium waarvan de historiek teruggaat tot anno 1278. Wat eeuwenlang een verborgen klooster was, geeft vandaag een stukje van zijn geheimen prijs. De sfeer is charmant, passend binnen de eenvoud van een neogotisch gebouw. PoortAckere schittert als vanouds, een monasterium met een eigen verhaal...

 • Noir (0.11593484835258164 km)

  Sfeervolle tattoo- & piercingshop, met aansluitend barbier Sideburn. Dinsdag t.e.m. zaterdag welkom bij 1 van onze 9 vaste tatoeëerders én 2 piercers. Daarnaast maandelijks verschillende internationale guests.

 • Lepelblad (0.11695480749494866 km)

  Smaakvol ingericht eethuis. Op het bord een seizoensgebonden, gezonde én huisbereide keuken, met veel aandacht voor harmonie van smaken. Vaste kaart met wekelijkse suggesties én lekkere (huis)wijn/biertjes.

 • Cube (0.12416410324371438 km)

  Stijlvolle mannen met een passie voor high-end fashion vinden in deze selectie van exclusieve wereldspelers in kleding en schoenen beslist hun gading.

 • Domestica (0.12495218794719103 km)

  Prachtig herenhuis waar u aanschuift voor een seizoensgebonden Frans-Belgische keuken. Hier eet u in stijl, in een authentiek kader. Vier verschillende ruimtes met elk een eigen sfeer, met de grote kroonluster in bronze d'oré en kristal als blikvanger, net als de prachtig afgewerkte vijf meter lange bar. Chef Vincent De Leenheer en zijn team schotelen hun gasten enkel specialiteiten voor, pure smaken, met respect voor het product. Alles huisbereid, van brood tot ijs. Recentelijk vernieuwde zaal vooraan, in diep warm groen. De nieuwe lounge en de comfortabele zeteltjes bieden klanten de privacy en luxe om uitgebreider te tafelen. Bij mooi weer kunt u genieten op het rustieke buitenterras, ingedeeld in diverse onderdelen met buxussen en een vijvertje. De ideale eetgelegenheid op een zwoele zomeravond.

 • Hotel Verhaegen - Gent
Het valt niet mee om de juiste woorden te vinden voor Hotel Verhaegen (B&B) te Gent. Bij ons bezoek waren de ooh´s en de aaah´s niet van de lucht. Zoveel moois in een pand. De eigenaren zijn Interior Designers en dat is duidelijk te zien. Ze combineren werk en gastvrijheid in een patriciershuis uit de 18e eeuw. Op de begane grond zijn de werkkamers en de salons (voor de gasten) gevestigd. Op de eerste etage bevinden zich vier geweldige gastenkamers met hoge plafonds, grote tweepersoonsbedden en badkamers met prachtige baden en douches. Design meubilair en een rijke stoffering, een prachtige combinatie van klassiek met een eigentijds tintje. De kamers zijn rookvrij en i.v.m. hun eigen hond zijn andere huisdieren niet toegestaan. Als u voor echt mooi wilt gaan en u wilt van uw verblijf in Gent iets heel bijzonders maken, dan mogen we u B&B Hotel Verhaegen van harte aanbevelen. Klik op de foto´s en droom met ons mee!