Hotel Prinsenhof ****


Ontvangersstraat 9, 8000 Brugge

+32 50 34 26 90
info@prinsenhof.com
www.prinsenhof.com

Facebook

hotel
 • Kempinski Hotel Dukes' Palace (0.022947714081502743 km)

  Kempinski samen met Thalgo schept een oase van rust en luxe. U geniet van exclusieve schoonheidsbehandelingen en ontspannende massages. De spa biedt een binnenzwembad, sauna, hammam en fitnessruimte.

 • Via Giulia (0.041921943995134735 km)

  Als sinds 2008 (de eerste in België die het merk ELISABETTA FRANCHI verkocht) kunt u hier terecht voor een exclusieve, vrouwelijke en elegante collectie, kortom snitten zoals we die van het Italiaanse modehuis ELISABETTA FRANCHI gewoon zijn. De brede waaier aan accessoires en schoenen vullen deze heugelijke concept store perfect aan. Hier stapt u met een volledige outfit naar buiten, mix-'n-match met schoenen, handtassen en juwelen. Vriendelijk, professioneel en zonder haast. U wordt verwelkomd als prinses en loopt buiten als een koningin. Gezellig kader met een koffietje of een glaasje bubbels. Vooraf eens kijken op de online shop? Neem gerust uw tijd. Echte fashionista's weten waarheen!

 • G-Star Store Brugge (0.04656983528813747 km)

  Op zoek naar a hip fit? Hier vindt u op twee verdiepingen de G-Star dames- en herencollecties, inclusief de accessoirelijn, en G-Star Footwear. Het interieur vertolkt tot in het kleinste detail het G-Star-DNA.

 • L'Héroïne (0.046709226029997566 km)

  Exclusieve pioniershop die als eerste Belgische ontwerpers in de armen sloot. Bezieler Martine Goethals gaat ook vandaag nog op zoek naar nieuw talent. Favoriet ook van the New York Times!

 • Dame De Pique (0.04783126601409874 km)

  D. Schumacher, By Malène Birger, Custommade, Dante 6, MIH jeans, L'autre chose, Nanushka, IRO, Jo De Visscher, Angelheart, Cooee, Kennel & Schmenger... An Pyck, vrouw des huizes van Dame De Pique, opende onlangs haar eigen damesboetiek met een perfect eigenzinnige keuze van exclusieve modemerken en accessoires.

 • Hotel Prinsenhof **** - Brugge
Elke kamer zijn specifiek karakter! Om de behoeften van iedereen te kunnen voldoen, verschillen onze 19 kamers allen in grootte en stijl, van standaard kamers met alle modern comfort, over de luxe kamers en superieure kamers tot onze ruime superieure de luxe kamers, allen met hun eigen karakter toe te schrijven aan een diversiteit in decoratie en kleur. Ervaar het comfort van uw kamer, ontspannend in een badjas, liggend op uw bed met extra zachte hoofdkussens en een comfortabel donsdeken, genietend van één van de vele kanalen op uw televisietoestel of een DVD uit onze privé verzameling. Geniet van een lang bad, sommigen zijn uitgerust met jacuzzi, met heerlijk geurend badschuim en met uw favoriete CD als achtergrondmuziek. 's Morgens ontwaakt u met de geur van ons overheerlijk warm en koud buffet ontbijt. Hoe kunt u beter voorbereid zijn om middeleeuws Brugge te verkennen? Probeer het Hotel Prinsenhof en er is een goede kans u ons nooit zult willen verlaten.