Hof van Herzele


Sint-Baafsplein 34, 9000 Gent

+32 9 233 01 33
laurence.quintelier@telenet.be
www.hofvanherzele.be

dessert brasserie restaurant
 • Chocolaterie Van Hoorebeke (0 km)

  Geluk uit een doosje, het bestaat. Al generaties lang bereidt deze familie op artisanale wijze de heerlijkste pralines en ander lekkers uit de geroemde Callebaut cacaobonen. Beste chocolatier “van ’t stad”.

 • NTGent (0.01860734528459046 km)

  NTGent is een Europees stadstheater verankerd in Gent. Het is een plek voor creatie, reflectie en emotie. Een baken van kwaliteit, ethiek, duurzaamheid en diversiteit, maar bovenal een constellatie van mensen: ensemble én makers én publiek. Elk seizoen creëert NTGent met zijn ensemble van Vlaamse en internationale topacteurs eigen producties die touren in binnen- en buitenland. Naast het stillen van de artistieke honger, kan u dagelijks terecht in het NTGent café voor een dagverse lunch in buffetvorm en op voorstellingsavonden kan u hier nog gezellig iets drinken en napraten over de voorstelling.

 • Brasserie Bridge (0.025652356265352984 km)

  Brasserie met terras op het mooiste plein van Gent. Uitgelezen bierselectie en gerenommeerd om zijn Gentse specialiteiten. In het seizoen geprezen om z’n Zeeuwse mosselen. Keuken open van 11u30 tot 22 uur.

 • Bijhuis (0.026291737635366363 km)

  Tussen kathedraal en Belfort, deze ontdekplek, met vaste designwaarden, gadgets en tijdelijke collecties, voor alle budgetten en alle leeftijden; een harmonie van strak minimalisme en romantisch modern.

 • Tokyo Sushi (0.03232305529168427 km)

  Pal in het centrum genieten van het beste wat de Aziatische fusionkeuken te bieden heeft: sushi en talloze andere Oosterse lekkernijen, binnen of op het aangename terras. Ook take-away.

 • Hof van Herzele - Gent
Pal in het Gentse stadscentrum, tussen het Belfort en de Sint-Baafskathedraal, kunt u Hof Van Herzele komen ontdekken. Heden en verleden lopen in elkaar over in de moderne en trendy brasserie op het gelijkvloers, die hand in hand gaat met een van de oudste gewelfde middeleeuwse kelders (13de eeuw) die de stad Gent rijk is. De keuken drukt haar creativiteit uit aan de hand van gerechten met internationale tintjes, maar tegelijkertijd pakt ze uit met onvervalste klassiekers zoals gebakken paardenfilet met handgesneden frieten en vers gemaakte béarnaisesaus en in huis gemaakte kaas- en garnalenkroketten. In de namiddag kunt u hier genieten van pannenkoeken, ijs en uitmuntende patisserie.