Historium Brugge


Markt 1, 8000 Brugge

050 27 03 11
info@historium.be
www.historium.be

Facebook

musea tentoonstellingen
 • B&B Huyze die Maene (0.012886578671896944 km)

  In de 14e eeuw vonden prinsen, notabelen en andere hoogwaardigheidsbekleders hier al onderdak bij de steekspelen en plechtigheden op de Markt. Proef in alle luxe en authenticiteit van het leven.

 • Quatre Mains (0.03805930262570394 km)

  Quatre Mains is een plek waar jong en oud zich thuis voelen, zowel aan tafel als aan de bar. In deze hartelijke sfeer nemen kwalitatieve producten al zeven jaar de bovenhand: kom spontaan langs voor een eerlijke lunch met een glas wijn, of ga een avond helemaal los met de sharing bites van chef Olivier Degroote. Omdat de gerechten in het midden van de tafel worden geserveerd, kan je lekker sharen en van alle smaken proeven. Ondertussen kreeg Quatre Mains een nieuw jasje met een kersverse huisstijl en splinternieuwe menukaarten – zeker opnieuw te ontdekken dus! Benieuwd naar de thuis-beleving van Quatre Mains, in het gezelschap van familie en vrienden? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden van de Quatre Mains-take away.

 • Pim Pam Poen (0.03899144221146335 km)

  Waarschijnlijk de ruimste collectie kleurrijke en trendy schoenen onder één dak, inclusief vriendelijke service op maat. En nog betaalbaar ook! Van maat 16 tot 41.

 • Bitte Kai Rand (0.043563040757082616 km)

  Prachtige, pure, tijdloze én karaktervolle Deense collectie enkel met natuurlijke materialen: wol, zijde, linnen... Vrouwen met een uitgesproken smaak vinden hier functionele kwaliteit die hun persoonlijkheid vervolmaakt. Extra? Schoenen van United Nude, juwelen van Rindu, Colpo di Fulmine en By Naïma.

 • Lucas Optiek (0.04496871718175994 km)

  Met namen als Alain Mikli, Chrome Hearts, Kieselstein, Francis Klein, Starck, Kirk Originals en Alyson Magee vindt u hier een eigenzinnige en karaktervolle selectie van kwaliteitsbrillen. De bediening en het prachtige kader maken van het kiezen bovendien een belevenis.

 • Historium Brugge - Brugge
 • Historium Brugge - Brugge
 • Historium Brugge - Brugge
Benieuwd waarom Brugge zo’n belangrijke stad was in 1435 en hoe de stad er toen uitzag? In de historische belevingsattractie van het Historium krijgt u in zeven themakamers met decor, film en speciale effecten op een leuke en boeiende manier een impressie van middeleeuws Brugge. Volg het romantische verhaal van Jan van Eycks leerjongen Jacob en bezoek daarna onze interactieve tentoonstelling. Ook iedereen die wil proeven van virtual reality is in het Historium aan het juiste adres. Beleef er met de VR Experience prachtige ervaringen. U maakt een indrukwekkende virtuele tocht door de Gouden Eeuw, waarbij u uw handen kunt zien én gebruiken. Nadien kunt u in het Duvelorium Grand Beer Café genieten van een lekker Belgisch biertje of onze foodpairing pralines… met panoramisch uitzicht op de Markt. Kortom, een intense beleving!