Personal Shopper Diana Goss


Gerard Van Laethemlaan 24, 2650 Edegem

0487 16 65 40
diana@noblack.be
www.noblack.be

personal shopping
 • Middelheimmuseum (2.1419900768615854 km)

  In het Middelheimmuseum ontdek je 100 jaar moderne en hedendaagse beeldhouwkunst in een groene parkomgeving, met werken van o.m. Auguste Rodin, Henry Moore, Rik Wouters, Panamarenko, Chris Burden, Erwin Wurm, Ai Weiwei, … Het gratis openluchtmuseum organiseert bovendien activiteiten voor jong en oud, individueel of in groepsverband en heeft een leuke museumshop en -café. Jaarlijks nodigt het ook gerenommeerde kunstenaars uit voor tentoonstellingen. In 2016 zijn Peter Rogiers en Roman Signer te gast.

 • Bistro Vin d'Où (3.0719387107445613 km)

  Topadres voor een zakelijke lunch of heerlijk diner. Chef-kok Tom Fluit bereidt de gerechten met de grootste passie voor het authentieke product. Eerlijk en puur. Geserveerd met een selectie van klassieke en biodynamische wijnen alsook exclusieve grappa’s. Genieten in het prachtige decor van een herenhuis met unieke tuinterras en private dining room.

 • Degustation (3.1447222627996934 km)

  Ruim, aangenaam en sfeervol restaurant waar u verwend wordt met een Frans-Belgische groenten/seizoenskeuken, geflankeerd door een mooie selectie aan budgetvriendelijke topwijnen. Prachtige locatie, ook.

 • Precho (3.2629796709870993 km)

  Prenataal echobureau en zwangerschapsmassagepraktijk. Hier kunt u het geslacht van uw baby te weten komen, genieten van de echobeelden en foto’s in 2D en 3D. Een pretecho is een niet-medische echo met de focus op bonding-time tussen ouders en ongeboren baby. Ook ontspannende zwangerschapsmassages, een weldaad voor en na uw zwangerschap. Hier komt u in een ontspannen sfeer tot rust en geniet u van een unieke ervaring.

 • The Jane & Upper Room Bar (3.411144490096952 km)

  Meteen als je de voeten onder tafel schuift weet je waarom je hier gereserveerd hebt: exquise borden, met een prachtige en hemelse signatuur van chef Nick Bril, een avontuurlijke ontdekkings- en belevingstocht, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Een bezoek aan The Jane is puur culinair escapisme. Absolute top.

 • Personal Shopper Diana Goss - Edegem
 • Personal Shopper Diana Goss - Edegem
Na haar studies aan de befaamde London College of Fashion deed Diana Goss ervaring op in verschillende takken van de mode-industrie en werkte ze voor de beste internationale merken. In 2012 ging Diana volledig voor haar styling carrière en lanceerde ze haar bedrijf No Black Styling. Van personal styling, wardrobe rehab en personal shopping tot workshops en styling parties voor speciale gelegenheden, Diana vertelt je wat te dragen en hoe het te combineren. Ze plant je fashion-trip bij een bezoek aan Antwerpen of helpt je nieuwe hotspots te ontdekken. Tip: boek Diana voor een vriend(in). Er is een No Black cadeaubon voor elke styling service.