Geert Praet Interieur


Pathoekeweg 32, 8000 Brugge

050 84 22 92
info@geertpraet.com
www.geertpraet.com

interior & design
 • Lieve Mestdagh (0.6960996372522343 km)

  Een prachtig oud herenhuis als setting voor een instituut voor huidverbetering, (kuur)behandelingen en wellness-arrangementen. In een huiselijke sfeer, exclusief met Babor en Environ-producten. Maak een afspraak voor een gezichts- of lichaamsverzorging, huidverjonging, wittere tanden... Gekoppeld aan de weldaden van sauna, hamam, infrarood én een verkwikkend ontbijt, loopt u hier als herboren terug buiten.

 • Ventura Brugge (0.7066713133820924 km)

  Siciliaans/Italiaans in Brugge? Bij Ventura eet u het beste van de Italiaanse keuken, vlakbij het historische centrum. Geen stijfdeftig gedoe, maar een warme huiselijkheid, en een ongedwongen service. Op het bord huisbereide authentieke Italiaanse gerechten, recht uit het hart van gastvrouw/chef Neeltje, met veel flair en Italiaanse charme geserveerd door Salvatore. Een keuken vol verwondering.

 • De Brugsche Suites (0.7433464110701109 km)

  Onder het motto 'een exclusief en romantisch verblijf in Brugge' heeft De Brugsche Suites drie stijlvolle en gezellige luxe privé-suites gecreëerd in een prachtig herenhuis in het hart van Brugge. De Brugsche Suites is gelegen aan de Ezelpoort binnen de stadsmuren van het historisch centrum van Brugge en op wandelafstand van de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden, restaurants en winkels. Elke suite is uniek en stijlvol gedecoreerd en beschikt over een eigen salon met open haardvuur. Twee suites hebben een prachtig romantisch uitzicht op de torens van de stad. De derde kijkt uit op de historische Ezelpoort. In de uiterst gezellige Lounge is het heerlijk relaxen met een drankje na een stevige stadswandeling. Vanzelfsprekend serveren wij u graag een uitgebreid ontbijt aan onze rijkgevulde gastentafel.

 • Mimi Baby (0.8289673472702659 km)

  Théophile & Patachou – Stokke – Bugaboo – Joolz – First – JS Dreams – Il Gufo – Recaro... Geboortelijsten (met handig online systeem) en baby- en kinderkledij! Een unieke zaak waar sfeer, persoonlijke aanpak, kwaliteit en service primeren!

 • Bistro du Phare (0.8407075205834457 km)

  Vlak aan de Brugse reien vind je deze uitermate sfeervolle plek waar Bruggelingen en toevallige passanten elkaar vinden voor een eclectische, wereldse kaart, een lekker biertje of een goed glas wijn. Muziekliefhebbers? Er zijn regelmatig jazz- of bluesoptredens. Groot zomerterras en een ongedwongen ambiance.

 • Geert Praet Interieur - Brugge
 • Geert Praet Interieur - Brugge
 • Geert Praet Interieur - Brugge
 • Geert Praet Interieur - Brugge
U wil een interieur met eigenheid dat tegelijkertijd stijlvol en authentiek is? Geert Praet creëert voor u die bijzondere sfeer die van uw huis een ultiem inspirerende plek maakt. Hij groeide op met een uniek gevoel voor esthetiek. Als het moet, reist hij de wereld rond om net dat éne prachtige meubelstuk te vinden. Hij heeft een oog voor waardevol antiek maar evengoed zijn het de hedendaagse trends die hem aanmoedigen bij zijn ontwerp. Geert pakt de inrichting van uw huis op een persoonlijke manier aan: hij geeft u advies ter plaatse, bij u thuis, zodat u meteen voeling krijgt met het concept. Zo kan u zelf zien welke focus hij legt en hoe uw interieur gaandeweg een ziel krijgt. Geert werkt met een zorgvuldige selectie van merken die u in zijn toonzaal aan de Pathoekeweg kan bewonderen.