Figaro


Mombeekdreef 38, 3500 Hasselt

+ 32 11 27 25 56
figaro@figaro.be
www.figaro.be

restaurant
  • Aan tafel bij Luc Bellings (0.4880224282529738 km)

    Aan de eettoog, bijna letterlijk met de chef aan tafel, of temidden het serene decor, ieder perfect harmonieus gerecht munt uit in smaak en vormgeving. Vooruitstrevende en artistieke keuken zonder meer.

  • Abeljano (0.8707746297843031 km)

    Op 5km van hartje Hasselt, in Haspengouw, bevindt zich de b&b Abeljano, verrassend verborgen in een groen gebied dat vroeger nog deel uitmaakte van het domein rond het kasteel van Wimmertingen. Het is een heerlijk plekje om te onthaasten, en ideaal vertrekpunt om te fietsen, te wandelen, te winkelen, golf te spelen en de streek te gaan verkennen. Onze 4 gastenkamers met eigen badkamer, zijn uitgerust met alle modern comfort o.a. een mini bar, flat TV met DVD, draadloos internet en kluisje. Onze gasten krijgen bij aankomst een welkomstdrankje en worden verwend met een gezond en uitgebreid ontbijt. De gastvrouw die meerdere talen spreekt, zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. U wilt ons bezoeken? Mail dan naar: agnes@bedandbreakfasthasselt.com

  • For Stars (2.11450140764682 km)

    Fashion: Armani, D&G, Elsy, Miss Grant, La Fee Maraboutée, Hackett, Vingino... 1200 m² pure fashion, grootste in de Benelux voor kids van 2 -16. Ook beachwear, underwear, gadgets. Speelcorners voor de kids en lounge-corner voor papa’s!

  • Brasserie Portoal (2.2307142394486017 km)

    Hedendaags rustiek ingericht met oog voor gezelligheid. Hier bent u welkom voor een drankje, maar probeer zeker ook de desserts en heerlijke gerechten! Met zalig tuinterras en gelegenheid tot feestjes.

  • Hassotel (2.4557185010992764 km)

    Hassotel heeft alles wat een hotel moet hebben en meer. De perfecte mix tussen rust en animo, een heerlijk ontbijtbuffet, excellente keuken, sfeervolle kamers... Kortom, een gastvrije plek om te ontspannen.

  • Figaro - Hasselt
Via deconstructie en constructie van traditionele gerechten ontstaan gedurfde maar geslaagde bereidingen. Geen uitvindingen, aldus chefkok Colemont, maar interpretaties... van majestueus niveau.