Elle et Gand


Jan Palfijnstraat 36, 9000 Gent

09 234 23 33
Julie_Huys@yahoo.com
www.elleetgand.be

dames kleding Scandinavisch
 • Per Bacco (0.025360978042738683 km)

  Per Bacco serveert Italiaanse seizoenskeuken in het centrum van Gent. De ingrediënten komen rechtstreeks uit Italië en zijn te koop in de winkel. En plus: een uitgebreide selectie natuurlijke en biodynamische wijnen.

 • Club 69 (0.0505708479455513 km)

  Club 69, gelegen aan de Oude Beestenmarkt, is al jaren een vaste waarde in het lokale nachtleven. Het regelmatig vernieuwde decor is de setting voor een avondje uit in stijl. De beste lokale en nationale dj's staan hier achter de draaitafels, in het weekend boekt men regelmatig internationale namen. Verwacht alles van muziek, van R&B over electro en house tot de laatste nieuwe disco-edits. Dress up in style!

 • Triado (0.11151785970847437 km)

  Nood aan eigentijds, kwaliteitsvol bureaumateriaal, van pennen tot papier/lederwaren en handige accessoires? Je vindt het hier. Ook hét adres voor Trodat en Colop-stempels.

 • Up 2 You (0.12363803853937665 km)

  Ver weg van alle drukte meten kapper Gino en zijn team u in alle comfort de meest geschikte snit aan. Het Organic salon werkt met Intelligent Nutrients, 100% organisch en natuurlijk. Wees lief voor je haar!

 • Autour des Tours (0.16020209616334272 km)

  De naam van B&B ‘Autour des Tours’ spreekt voor zich. Van zodra u er buitenstapt, overschouwt u de beroemde 'drie torens van Gent' en bevindt u zich te midden van alle culturele, historische en gastronomische parels die Gent te bieden heeft. De twee stijlvolle kamers bevinden zich op de tweede verdieping van een gerenoveerd 19de eeuws herenhuis, gelegen aan de voet van de Sint-Baafskathedraal. De Gouvernementskamer ligt aan de achterzijde van het huis en wordt de romantische kamer genoemd. Naast een dubbelbed, zithoekje en privé-badkamer, is er ook een mezzanine met bijkomende slaapplaats voor een derde, en zelfs vierde persoon. De Sint-Baafskamer is een ruime, frisse kamer die een prachtig uitzicht heeft op de kathedraal. Verder heeft deze kamer een privé badkamer, een aparte kleedkamer, en een balkon. Op beide kamers is er een minibar, tv en radio, internet, een haardroger, badjassen en slippers voorzien. Het heerlijk uitgebreid ontbijt wordt op de kamer geserveerd op een door u gekozen tijdstip. De gasten genieten van volledige vrijheid: zo krijgt men een toegangscode en sleutel zodat u kan komen en gaan wanneer u dat wenst.

 • Elle et Gand - Gent
Red Juliet, Forêt Feérique, Conni Kaminski, Lalou Dandine, Roos Vandekerck- hove, Rosa Tapioca, Margrit Brandt, Yindo, Chemins Blancs, Bruuns Bazaar... Goed verstopt adresje met ultra vrouwelijke collecties van verfrissende Scandinavische, Franse en jonge Belgische ontwerpers in een kunstzinnig vriendin-aan-huis sfeertje op wandelafstand van Portus Ganda.